Skip to content

Tvoj dom si ti

Tvoj dom si ti
Kineski horoskopski znaci & Feng Shui uredjenje

Feng Shui sistem uređenja prostora za kineske horoskopske znake predstavlja vrlo interesantan deo saveta kako ispoštovati psihološki profil kroz uređenje enterijera na osnovu karakteristika svakog znaka posebno. Ovo se ne odnosi na lični horoskop pojedinca jer u kineskom horoskopu svaki znak ima pripadajući element (voda, vatra, drvo, metal ,zemlja) i po tome se razlikuje od druge odobe koja je isti horoskopski znak. Data analiza predstavlja uopšteno za svaki kineski horoskopski znak bez razdvajanja po elementima.

Kako po kineskom horoskopskom znaku treba urediti prostor da bi ambijent i energetski tok prijao datom znaku? Svakom horoskopskom znaku prija drugačije uređenje prostora. Redovno sređivanje i rearanžiranje nameštaja olakšava energetski tok, te i pruža prijatnost i bolji san.

Klik na prateću sliku horoskopskog znaka koji je u skladu sa Vašom godinom rođenja vodi na stranicu sa detaljnim opisom karakteristika datog znaka.

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search