Skip to content

Tigar

Tigar

Pripadajuce godine (godista) rodjenja: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022.
Feng Shui uređenje: „Moj dom – divlja oaza.“ Voli velike kuće sa puno zelenila okolo, ili penthouse sa otvorenim pogledom na čitav grad. Tigar voli neobicčan dizajn. Radoznao je i voli da putuje, a sa putovanja da donosi neobične dekoracije za dom.
Dnevni boravak – bitno da je isti dovoljno velik, jer je Tigar u duši avanturista koji voli slobodu. To se odražava i na njegov dom. Unikatni komadi nameštaja treba da pričaju o Tigrovim putovanjima u inostranstvo.
Spavaća soba – divlja erotika. Uz njegovu prirodu i narav uređenje spavacće podrazumeva šarenilo boja. Voli da ima dobar pogled iz spavacće sobe, jer mu to povecćava užitak.
Kuhinja – klasicčno uređena. Bitna je kvalitetna ishrana, a dizajn da je što prostiji
Kupatilo – plavo-zeleno, ili tirkizno, je za njega fenomenalno. Voli vodu, te i uređenje kupatila treba da prati datu činjenicu.
Bašta/dvorište – voli stabla i drveće. Poželjno je posedovanje ribnjaka. Voli elemente koji vise (korpe sa cvećem, visecće dekoracije).
Terasa – voli da provodi vreme na terasi uz knjigu. Azijski stil uređenja sa drvenim elementima.
Automobil – on voli sporo da vozi, jer voli da uživa u vožnji i putovanju.

Dete Tigar

Dečija soba – njihove sobe su džungle, pa je bolje da u njima ima što manje nameštaja.

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search