Skip to content

NOVOGODIŠNJI ŽURNAL

Svaka godina nosi sa sobom drugu energiju. Kada bi bilo isto, ne bi valjalo. Menjaju se vremena, menja se godina. Svaka nova,stiže sa drugom vrstom energije. Sebe i svoj dom treba na pravi način pripremiti.

A domovi vaši, kakvi su?
Isti?
Stari?
Oronuli?
Održavani?
Novi?
Kada telo u novi prostor uđe, čovekova aura, meridijani, psiha, i fizički osećaj počinje da se obnavlja, regeneriše i osvežava.

Na osnovu ove metafizičke dijagnostike, svaku novu godinu i njenu novu energiju, treba da dočekate spremni. Iz tog razloga, veoma je bitno u domu bar minimalne promene napraviti. Vidljiva promena, stvara nevidljive tokove novih događaja.

Kako dom da urediti i kako ga za sreću pripremiti? Kako pojedine nacije imaju svoje novogodišnje običaje i ritual, koju simboliku na trpezu postavljaju za blagostanje, a koja je naša balkanska novogodišnja tajna, pročitajte u ovom jedinstvenom  ,Novogodišnjem žurnalu’.

Klikom na naslovnu stranu možete da downloadujete periodika izdanje časosopis

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search