Skip to content

Zec

Zec

Pripadajucće godine (godista) rodjenja: 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023.
Feng Shui uređenje: „Moj dom – moja romantična oaza.“ Najviše voli vikendice u seoskom ambijentu, jer to je za njega ambijent romantike. Zec ima samo jednu želju: opusšten i harmoničan porodični život. Bračne nesuglasice rešava pomnim slušanjem (uostalom, zato i ima toliko duge uši).
Dnevni boravak – obozžava plavo-bele elemenete u dizajnu. Voli mnoštvo biljaka unutar dnevnog boravka. Voli kamin, jer za Zeca važi da vatra jača energiju srca. U jednom delu dnevnog boravka treba da stoji piano, ukoliko postoji mogućnost za isti.
Spavaća soba – tajna kaže da Zec ima lukavost iza ušiju u spavacoj sobi. Omiljeni materijal im je pliš, a obavezni su cvetni dezeni na zavesama (deo prirode) iako će to privući preljubu ili neverstvo.
Kuhinja – za njega je to centar kuće, jer obožava da kuva, a neki Zečevi id a jedu. Obavezne su posude sa baštenskim biljem koje koristi pri kuvanju.
Kupatilo – ne mora da bude veliko, ali su obavezni lepi mirisi unutar kupatila. Voli muziku u kupatilu a, ako iste u datoj prostoriji nema, onda peva dok se tušira.
Bašta/dvorište – voli da učestvuje u svim radovima. Voli gužvu u bašti i život u čoporu (prijatelji, deca, gosti).
Terasa – ne treba da bude velika, ali treba da ima opuštajuću atmosferu. Voli dekoracije od kamena.
Automobil – ekolosški prihvatljiv i ekonomičan.
Njegov moto: „Prati svoju intuiciju?“ i „Uh, gde mi je mobilni telefon?“

Dete Zec

Dečija soba – ili vatrena ludnica, ili simfonija – nema sredine za njih. Soba treba da im bude što sarenija, radi boljih ocena.

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search