Skip to content

Pacov

Pacov

Pripadajuce godine (godista) rodjenja: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020.
Feng Shui uređenje: „moj dom – moja koliba.“ Pacov voli neobičnu arhitekturu i neobičan unutrašnji dizajn. Pacov voli najnovije trendove u svemu. Voli Feng Shui, ali voli i jogu. Sve dolazi sa pravim vibracijama, a njegov moto je „Pratim ono što osećam u srcu.“

Dnevni boravak – voli hladne tonove, ali i lepo uređenje. Pažljivo planira svaki detalj, ukoliko ima vremena za to a, ako ne uspe, onda zbog toga kuka.

Spavaća soba – u spavaćoj sobi voli malo jače boje (na primer: crvene dekoracije) jer mu podižu emotivnu energiju.

Kupatilo – za njega je ovo najbitnije mesto. Voli uređenje kupatila sa elementima kamenja. Voli sve dodatke koji služe za masažu jer njegova leđa često osećaju tegobe.

Bašta/dvorište – obožava neke mirne (zen ) elemente, jer ga oni opuštaju. Voli da poseduje mesto za pripremanje roštilja. Tu pokazuje svoju zabavljačku crtu.

Terasa – voli zelene tonove sa drvenim elementima uređenja

.Kuhinja – žene pacovi ne vole mikrotalasnu rernu zbog loših vibracija, ali vole mašinu za sudove. Pacov ili ne ulazi u kuhinju, ili ne izlazi iz iste.

Automobil – omiljene su mu siva i crna boja automobila. Voli brzu vožnju na autoputu.

Dete Pacov

Dečija soba – deca Pacovi ne vole da sređuju svoju sobu. Ponekad sloba izgleda kao kreativni nered a ponekad kao lenjost. Nije poželjno da imaju krevete na sprat, jer im isti loše deluju na koncentraciju.

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search