Skip to content

2024 – godina drvenog Zmaja

U nešto možemo i ne morao da verujemo, ali psihološki profil godine na osnovu kineskog zodijačkog znaka, ne možemo da osporimo. To je praksa pokazala, dugo godina unazad.
Statistika poslednjih par godina kazuje da je Pacov (2020) kao štetočina, uz loše godišnje proračune Letećih zvezda doneo celom svetu Covid. Nakon njega, godina Vola (2021), teškog, tromog i gabaritnog, zadržala je sve probleme pod njegovim kopitom. Posle njega, pojavio se Tigar (2022) koji hoda, gleda, šunja se i naglo skoči da napadne.  Zeka je dotrčao (2023) i rasterećenje doneo,ali i mnogo ljubavnih afera.

2024. obeležena je godinom drvenog Zmaja. U alhemiji uspeha, ključna tačka ove godine jeste, vaš lični trud i napor. Vaša odluka da ćete na sve promene mirno reagovati, posmatrati, povući se u određenim trenucima, biće najbolja.
Ovo je godina uspeha žena. Godina zaljubljenih muškaraca.

Zmaj dolazi i sa neba vatru ,donosi’ (požari, ratovi, urušavanje zemljišta, nemiri, bes, svađe, konflikti)! Budite mirni. Osnovni proračuni u godišnjoj numerološko magičnoj mapi, pokazuju godinu svađa, rasprava, nasilja zabrane prilaska itd.
Sve uvek prođe. Samo treba znati u određenim momentima ne reagovati.
Ovo je godina novih mogućnosti, napretka, razvoja, fizičkog ozdravljenja. …

Zmaj leti, posmatra, plovi oblacima i sa visine gleda.
Ako ga neko uplaši i njegov put uzburka, on vatru prosipa!

DEO iz knjige ,Feng Shui tajne 2024.’ – kaže ovako:

,,Energija 2024. godine Zmaja, povezana je sa elementom drvo i jang energijom, predstavlja vreme za nove početke, nove mogućnosti i potencijal za rast i napredak.

Element drvo, u uzajamnom odnosu elemenata jeste ,majka’ elementa vatre (drvo hrani vatru), što znači da mogu da se zapale i razbuktaju strasti, kreativnost, inovativnost ali i požari. Ovaj dinamični odnos između dva elementa: drvo i vatra, može se uporediti sa odnosom između iskre i plamena koji treba da se razbukta. To znači, da jedan mali događaj može postati nešto mnogo snažno i važno. ‘’

OVE GODINE, JEDAN MALI DOGAĐAJ, MOŽE POSTATI NEŠTO MNOGO SNAŽNO I VAŽNO!

Jaka vatrena stihija pojavljuje se u delovima zemlje zbog ozbiljnog nedostataka vode, i u onim delovima gde se simbolika znak Zmaj – znak Ovan (vladajuća planeta Mars) povezuju, Nemačku (neredi, nemiri, konflikti, požari) i sve one oblasti, gradove, delove grada i ulice koje u sebi imaju naziv ,Novi’.

Šumski požari. Jaki vetrovi. Lavine, klizišta. Mogućnost ozbiljnih urušavanja objekata. Ozbiljne saobraćajne nezgode. Incidenti u pustinjskim oblastima kao što su Bliski istok ili zemlje Arapskog zaliva…

Zapamtite, ove godine promene su potrebne kako bi se otvorio put ka napretku. Nemojte ništa da vas dotakne, ko hoće da vas se odrekne (poslovno, prijateljski, ljubavno). Promene će biti nagle. To je neophodno. Zmaj donosi novine, pa staro mora da se otpusti.

Trik je 2024. razmišljati krupno, delovati mirno.
2025. završiti sa sistemima starim jer će se pojaviti novi.
Godina potpunog globalnog resetovanja biće 2026. – godina.

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search