Skip to content

Sandra Drincic

Feng Shui je uskladjenost osobe sa okolinom i prostorom koji koristi. Svuda oko nas postoji osnovna životna energija – Qi energija. Naučiti osetiti i usmeriti Qi energiju da ‘radi’ za Vas – ključna je tajna u Feng Shui sistemu. Na taj način se koristi maksimalni potencijal životne sredine, oko nekretnine ili poslovnog prostora, nakon čega dolazi do poboljšanja života i poslovnog napretka. Druga stvar je usklađen odnos prostor – čovek. Svaki čovek ima svoju ličnu snagu, energiju i vibraciju, tačnije – svoje biopolje. Njegovo stupanje u neki prostor treba da bude uskladjeno sa energetskim frekvencijama prostora, kako bi kvalitetno živeo, iskoristio maksimalno svoje potencijale, te bio motivisaniji i produktivniji.

WWW.SANDRADRINCIC.COM

Stvorila sam specifičan sistem rada, i taj sistem prenosim mojim učenicima u Feng Shui Institutu i svim čitaocima mojih knjiga, bukleta i časopisa. Odlučila sam da Vas, kao predavač, polako uvodim u sve to, kako bi vremenom počeli da dobijate sve više konkretnih tajni i proračuna koje možete da upotrebite na Vašim domovima i poslovnim prostorima.

Poenta je prvo shvatiti važnost uticaja prostora koji koristite i psihologiju svake osobe koja ga koristi, pa, tek nakon toga, možete ući u više sfere znanja ovog sistema rada. U narednim godinama, lagano cemo ići ka tim višim sferama znanja, održavanjem mnogobrojnih seminara, predavanja i radionica. Do svakog sledećeg susreta, vežbajte svako novo saznanje. “

Bubanj

Back To Top
Search