Skip to content

Konj

KonjPripadajuće godine (godista) rodjenja: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026.
Feng Shui uređenje: „Moj dom – redovno gradilište.“ Za Konja se vezuju kontinuirani (večiti) radovi. Život nikako ne sme da bude dosadan. Ako Konj sebi obezbedi dom sa bazenom i fitnes salom, sa puno razigranih elemenata – on je presrećan. Voli da živi u centru grada.
Dnevni boravak – veliki, sa velikom sofom; jedino tako se oseća stabilno. Voli cčesto da menja boje.
Spavacća soba – voli ljubav, raznovrsnost i radost. Voli krevet sa baldahinom i bambus deko. Voli tišinu, bez muzike i knjiga.
Kuhinja – klasičan dizajn iste, ali da čitava familija može da unutar nje komunicira.
Kupatilo – zamišlja veliku kadu pored prozora, sa pogledom na zelenilo.
Basšta – za njega je to mesto zadovoljstva. Nema sšanse da u istu postavi klasicčno cveće, vec veliko rastinje. Voli seoski ambijent dvorišta, sa velikim roštiljem i čitavom familijom na okupu.
Terasa – ako može da obesi ljuljasku – to bi bilo super, a ako ne – onda bar visecću korpu za sedenje. Kameni pod je obavezan na terasi.
Automobil – samo da isti ima dosta konjskih snaga, ali ako može da bude crvene boje. Srebrna boja Konjima donosi prosperitet.
Njegov moto: „Raznolikost.“

Dete Konj

Dečija soba – treba da izgleda kao jedna velika avantura u dečijem raju. Hiperaktivnost. Ujutru se iz iste čuje muzika. 

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search