Skip to content

Zmaj

ZmajPripadajuće godine (godista) rodjenja: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024.
Feng Shui uređjenje: „Moj dom – moja moderna vila.“ Samo neka bogato izgleda. Pompezan dizajn. Život je pozornica. Pa zašto su, po legendi, Zmajevi leteli iznad svih i bljuvali vatru?
Dnevni boravak – veliki kamin okružen sofama, jer zmaj uživa u životu. Voli, istovremeno, pogled na kuhinju, trpezariju i dnevnu sobu („open space“ dizajn enterijera).
Spavaća soba – bordo deko sa zlatnim nijansama, idealno za njegov ukus.
Kuhinja – u njoj je ili prava gozba, ili uopšte ne sprema hranu (niko je ne koristi, a onda se pita zašto ima problem sa finansijama). Bitno je da je ista najluksuznije sređena, sa najmodernijim aparatima.
Kupatilo – sanja da svaka spavaća soba ima svoje kupatilo.
Basta/dvorište – voli da priča sa prirodom, pa samim tim i uređenje bašte treba da je prepuno zelenila i drvenih elemenata baštenskog nameštaja.
Terasa – voli da ruča na terasi.
Automobil – voli male automobile, zgodne za lako parkiranje, ali žena zmaj ne baš… ona razmišlja kako da malim autom ide sa decom u kupovinu
Njegov moto: „Manje je više.“

Dete Zmaj

Dečija soba – bitno je da se u istoj nalazi „Ferari“ krevet.

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search