Skip to content

Sneg kao lek

Voda je glavni sastojak ljudskog tela. Ona pokriva 70% Zemljane površine. U odraslom dobu čoveka 60% čini njegovu telesnu masu. Voda formira reke, jezera, okeane ali i ….kišu.  Kiša i sneg predstavljaju energiju Neba.

          molekul vode sadrži jedan atom kiseonika i dva atoma vodonika

Sneg je padavina u krutom stanju. Sneg sadrži ledene kristale vode, koji se sastoje od mnoštva pahuljica. Prilikom padanja iz oblaka prema tlu, kristalčići pahulja međusobno se sudaraju, spajaju, razbijaju i razdvajaju, kao da se igraju.

Radiestezijska zaštita
Kristali snega jedan su od najboljih vidova radiestezijske zaštite. Kada sneg padne, uticaj negativnih štetnih zračenja prekida se. Konekcija između energije Neba i Zemlje pod snežnim pokrivačem postaje savršena radiestezijska zaštita.
Bolje se spava, dom je svežiji (kuće kao da su okupane), lakše se diše, vazduh je prijatniji. U stanovima, kada je napolju snežni pokrivač, svako jutro otvorite prozore na 10 minuta. Neka se i vaš stan osveži.

Sneg kao lek
Tajna kaže da voda od otopljenog snega daje čoveku ,drugi’ život. Ona osvežava, obnavlja, podmađuje i puni ćelije energijom.
Kada se koristi voda od otopljenog snega za pročišćenje tela, nakon par dana oseti se olakšanje, pojavljuje se snaga i popravlja se raspoloženje.

Space Clearing snežnom vodom
Zbog njenog nestvarno dobrog energetskog dejstva, dom postaje okrepljen od mnogih negativnosti. Nakon pročišćenja vodom od otopljenog snega u domu se oseti svežina.
Sneg skupite sa čiste površine tla (beo, bez gareži po njemu). Otopite i koristite vodu da prebrišete sve počevši od ulaznih vrata, preko svih delova nameštaja, kuhinje, do štokova prozora. Neka energija neba obasja vaš prostor.

Snežna aromaterapija za prostor
Za pročišćenje vazduha u domu i bolje zdravlje pluća, iskoristite snežnu vodu i par kapi etarskog ulja bosiljka, lavande, anisa, žalfije, bora, limuna ili eukaliptusa. Kada u snežnu vodu sipate par kapi odabranog etarskog ulja, i prskalicom prođete kroz prostora uradili ste najbolju aromatizaciju prostorija i uništili potencijalne bolesne mikrobe.

Tajna ulja lavande
Ulje lavande, od davnina se koristilo za inhalaciju kod bronhitisa i promuklosti jer otklanja spazme  muskulature disajnih puteva. Pri epidemiji gripa ulje lavande koristi se kao aromatizator vazduha i za sprečavanje bolesti. Pet kapi ulja nakapati na vatu i postaviti na tanjirić da miris ispuni prostor. Pet kapi ulja sipati u vodu od otopljenog snega i ispraskati prostor. Da mir i zdravlje vlada domom.

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search