Skip to content

Reči koje leče ili (u)koče

Svaka reč koju izgovorite nosi u sebi određenu frekvenciju. Način na koji je reč izgovorena, kao i namera kojom je rečena utiče na osobu kojoj je upućena. Dobre reči leče, miluju dušu, greju srce. Najbolji ptijatelj vaše duše jesu reči koje izgovarate sebi. One su najbolji ,punjač’ dobre energije.

Najveći deo vremena u svom životu provodite sami sa sobom. Šta sebi govorite?
Sebe treba da učinite najznačajnijom osobom,  a da li u komunikciji sa samim sobom težite ka tome?

Naš klijent je podelio jednu veoma zanimljivu ličnu priču tj. situaciju: dugo godina je sebi govorio (misleći na njegov status u porodici koju je stvorio)  ,ja sam mučenik’ i na kraju je to i postao. Postao je žrtva porodice kojoj ni jedan njegov postupak nije odgovarao, neko ko sve mora da uradi na njihov zahtev, neko ko treba da ćuti. Tada telo počinje da pati. Od svesti do unutrašnjeg organa kanalom energije počinje da teče briga, tuga, razočarenje. To se akumulira ujednoj tački, počinje da se puni  i nastaje zdravstveni problem.

U toku dana čovek često bude pun besa i ljutnje zbog gužve, nervoze i jurnjave. U tim trenucima veoma loše reči upućuje sam sebi (smotan, glupav…). Tada, svaka izgovorena reč metafizički utiče na fizičku energiju njegovog organizma. Telo tada počinje da ‘boli’ svaka ta reč! I to se događa odmah. Ne sutra, prekosutra, niti za koji dan. Za par dana, dok sve frekvencije prođu kroz organizam, energetska blokada stvara ,čep’ koji izaziva deo kočenja tela.

Reči stvaraju emotivnu reakciju u telu. Emotivna reakcija može da podstiče i podiže ili da guši i ubija unutrašnje stanje duha osobe.

Onoliko koliko je duša zadovoljna, toliko će telo biti zdravo.

Ključ vašeg zdravstvenog stanja nesvesno držite u svojim rukama. Lako možete formirati lepe rečenice kojima ćete se ujutru obraćati sami sebi. Podsvesni um predstavlja izvor najjače energije, snage i ličnog uspeha.

Kada izgovarate sebi određene reči, one dopunjuju vaš um, a potom se u mozgu stvaraju hemikalije koje utiču na vaše raspoloženje.

Srećne misli + lepe reči = vitamini zdravog života

Loše misli i loše reči stvaraju otrovne hemikalije koje čine osobu ljutom (jetra), uplašenom (bubrezi), besnom (žuč), tužnom (pluća, kašalj, astma, hronično kožno oboljenje), euforičnom (srce, aritmije, blokirano tanko crevo). Reakcija nastaje u spoljnoj refleksiji bola (rame, leđa, koleno…).

Birajte reči koje želite da ,osetite’ u telu, u životu, u svemu…

Uvek upotrebite reč ,Ja sam…’

,Ja sam uspešan/na, zdrav/a, srećan/na’

,Ja to mogu’

Naučite da uvek unapredite vašu komunikaciju u visoku vibraciju. Rečima lečite sebe i svoje telo. A onda pesmom stvarajte najlepše frekvencije ljubavi prema sebi i svome domu.  Ćelije u vašem telu imaju najkvalitetniji osećaj sluha a zidovi su strukture tel a ukućana  i koža koja ,pamti’. Sad smo vam otkrili tajnu kako se leči prostor.

FENG SHUI MEDICINA SANDRA DRINČIĆ

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search