Skip to content

2021. godina strpljivosti

2021. godina je godina yin metalnog bika

Yin metalni bik kao element metal i yin stanje u sebi ima krutost, tvrdoglavost, strpljivost, marljivost, hrabrost, konstantnost, konvencionalnost. Metodičan je, skroman, savestan ali i osvetoljubljiv.
Ne dirajte ga! Ispoštujte njegovu energiju.

On ide polako i stiže lagano. I uvek, sve što poželi, zamisli ili smatra da treba, on to i realizuje. Trom, težak, spor ali tamo gde namerači da spusti svoje kopito, tu pečat ostavlja.

Toliko je kruto tvrdoglav da ne želi da posluša naređenja novog orača (kruta godina, teški ljudi, naporni rukovodioci, teški dogovori, napodni razgovori).

Njegov moto: ,,Smirenost i strpljenje su ključ uspeha”

Metalni bik je elokventan, mudar, intligentan i veran.  Najvredniji je od svih volova.
1961 (Bik metal) , 1973 (Bik voda), 1985 (Bik drvo), 1997 (Bik vatra), 2009 (Bik zemlja), 2021 (Bik metal)

Metalni bik je krut u svojim stavovima. Misli da je uvek u pravu (2021. godina čestih rasprava) zato je svadljiv jer uvek hoće nešto da dokaže, posebno kada je u pitanju karijera.

Prethodni put,  godina metalnog Bika bila je 1961. Beograd je bio  domaćin samita nesvrstanih. Prva konferencija Pokreta nesvrstanih, bila je održana u septembru 1961. godine.

Jugoslavija  je bila „top“ vest na naslovnim stranama svetskih medija. Beograd je ugostio 25 državnika i 850 novinara iz celog sveta.

 

 

Život prestonice bio je u potpunosti podređen osnivačkom samitu Nesvrstanih, ali je omogućio i da Beograd „odene“ neko novo, svetsko, lepše odelo. Grad je bio, u mnogim njegovim delovima renoviran. O poltičkom, međunarodnom značaju ne treba ni govoriti jer bio je ogroman.
A 2021.? Treba lepe stvari organizovati, nova dešavanja pokrenuti.

Godišnji proračuni za svaku oblast stambeno – poslovnog prostora izgleda ovako:
Srce prostora 2021. – SREĆA SA NEBA

Centar prostora predstvalja srce         nekretnine ili poslovnog prostora. Ako u centru nema reda, čistoće i sklada, već postoji negativnost kao što je kupatilo, stepenice ili kuhinja, međusobni odnosi korisnika prostora nakon par godina, postaju veoma loši.

2021. godine u centar prostora stigla je zvezda blagoslova sa neba, zvezda sreće.

Srce prostora – središte doma ili poslovnog objekta, fokus je tačka energizovanosti celog prostora. Ovo je tačka stabilnosti i balansa. Održavanje dobrih odnosa sa članovima porodice, prijateljima , partnerom i poslovnim saradnicima zavisi od uređenosti ovog dela.

Ovaj deo prostora ne treba da bude bez opterećenja sa velikim komadima nameštaja. Najbolji izbor jeste da ovaj deo bude prazan i da ga u njega postavite okrugli stočić sa mini oltarom aktivacije srca doma. Tek nakon toga aktivirate ovogodišnju (2021) dobru zvezdu.

 

 

 

 

Delovi prostora po kompasnim direkcijama

Sever – BOLEST
Ovaj deo prostora ako je aktiviran (koristi se) može imati energiju bolesti, nezadovoljstva i može da bude opasan za one osobe koje u sebi imaju nizak nivo životne energije. Korisnici ovog dela prostora mogu da imaju zdravstvene probleme u toku godine (loša rad urogenitalnog sistema, upalu uha).  Treba da se čuvaju oni koji su rođeni u znaku Pacova.

Dobra strana uticaja energije u oblasti severa ove godine može da bude za poslovne prostore u kojima se obavlja delatnost vezana  za  nekretnine (prodaja, preuređenje, iznajmljivanje).

Jug – USPEH
Profitabilna karijera tokom cele godine za osobu koja koristi ovaj deo  prostora. Ako vam je bitan napredak u karijeri, aktivirajte ovaj deo prostora. Za zaposlene: njihoveradne sposobnosti će priznati nadređeni. Njihova pomoć i podrška biće velika.
Postoji mogućnost da se zamišljeni veliki projekti bez problema realizuju. Odlična enegija ovog dela nekretnine. Iskoristite je maksimalno.
Oni koji su rođeni u znaku Konja mogu da očekuju napretke u mnogim oblastima života.
Ako je prostor aktivan, hobi može da se pretvori u isplativu delatnost, možete da očekujete dosta zabave, izlazaka, neplaniranih putovanja

Zapad – PROSPERITET
Ovo je glavni sektor bogatstva u 2021.godini!!!
Koristite ga što više. Postavite u ovaj sektor vizuelni prikaz svih vaših finansijskih želja i ciljeva. Korisnici ovog dela prostora, mogu očekivati vrhunske poslovne i finansijske dobitke.
Svi projekti koji budu započeti u ovom delu prostora, imaće uspeh. Ako se ovaj deo prostora održava aktivnim u toku godine (koristi se) , to će se povoljno odraziti na korisnike prostora. Ukućani mogu očekivati prosperitet i osećaj da ih prati sreća sa novcem. Petao može da uživa u prosperitetu ako bude vredan u toku godine.
Ako se ovaj deo prostora aktivira može da donese, osim finansija, oporavak od bolesti, dobre porodične odnose, ozdravljenje (ako je bilo u domu problema po tom pitanju).
Najveći prosperitet imaće nekretnine koje ulaznim vratima gledaju u ovom pravcu, u pravcu zapada !!!

Istok – LJUBAV
Istočni deo ove godine daje mogućnost zaljubljivanja, uživanja u odnosima, ali i  napredak u učenju. Aspekti u ovom delu prostora u toku 2021. godine podstiču korisnike da se upišu na neku dalju edukaciju, obazovanje, kurseve ili mini seminare. Takođe, podstiče želju za rad u humanitarnim, književnim i umetničkim poljima. Postoji mogućnost putovanja na dalje destinacije. Zec se ove godine zaljubljuje, odlučuje na brak ili pronalazi sudbinsku ljubav!

Obilje romantike, ljubavi  i lepih emocija biće omogućeno onima koji budu aktivni u ovom delu prostora.

Studenti koji borave u ovom delu,imaće sreću na ispitima.

TAJNA: Ovo je oblast prostora gde treba da postavite vaš pano želja za 2021!!

Severozapad – NEZADOVOLJSTVO

Biti prevaren od strane drugih i to po pitanju novca, sasvim je očekujuće, ako se aktivno koristi ovaj deo prostora. U ovom delu  prostora korisnici se mogu osećati emotivno nestabilnim. Ako je spavaća soba u ovom delu, tuga će njome vladati tokom godine.
Korisnici mogu biti u sukobima sa bližnjima.
Po pitanju karijere, neko može da pokuša da ugrozi njihov lični rad. Ovo se naročito odnosi na osobe rođene u znaku Pas i Svinja (manja nezgoda ili krađa, sukob, poteškoće po pitanju novih poslovnih mogućnosti). Korisnici ovog dela prostora treba da budu oprezni pri potpisivanju ugovora.

Severoistok – NAPREDAK
Pozitivni ishodi za napredovanje u mnogim oblastima života nalaze se u ovom delu prostora jer ovde, u 2021. godine ,sedi ’zvezda budućeg prosperiteta. Mogućnosti za lepa putovanja i akumulaciju bogatstva, imaju osobe koje koriste ovaj deo prostora. Promocije mogu doneti uspeh, javnu slavu pa makar i preko društvenih mreža.
Rast blagostanja porodice, trudnoća i prinova mogu se očekivati u domu koji ima ulazna vrata u ovoj oblasti ili ako spavaća soba pripada ovom sektoru. Vo i Tigar mogu da očekuje napredak.
Ovaj deo prostora i njegova aktivacija, pogoduje i onima koji razmatraju zasnivanje porodice.

Jugozapad – RASPRAVE
Verbalni napadi, optužbe, svađe, sudski sporovi, sukobi, parnice i ogovaranja mogu da se aktiviraju u oblasti jugozapada. Ako je ovo oblast doma u kojoj su ulazna vrata, uticaj može da bude na sve članove porodice a posebno za one koji su rođeni u znaku Majmuna i Ovce. Tvrdoglavost ženskih ukućana daje prepirke. Ako muška osoba koristi ovaj deo prostora, postoji mogućnost pravnih zavrzlama po pitanju zemljišta, nekretnina, nasledstva ili neke druge imovine.

Jugozapadnu oblast prostora mogu da koriste oni  koji se bave sportom ili su zaposleni u policiji.Na njih ne može loše da deluje.  Drugi korisnici mogu da budu uznemireni, besni, skloni nestrpljivosti i da imaju kratak fitilj. Ako su ulazna vrata u ovom delu, vozači treba da vode računa jer su moguće saobraćajne kazne.

Jugoistok – PROBLEMI
Jugoistočni deo prostora ove godine poseduje najveće negativnosti. Ovo je oblast nezadovoljstva, mogućih  nezgoda, osećaja loše sreće, mogućih  povreda. Što se bude manje koristio ovaj deo prostora to će biti mirnije, i bez problema. Ovu oblast jedino mogu da koriste preduzetnici jer je za njihovu delatnost povoljna.

Postoji izuzetak: ako je ovaj deo prostora otvoren, širok i prijatan – poput dvorišta ili velikog unutrašnjeg ulaznog hola, ukućani mogu očekivati da ih zadesi i iznenadni finansijski dobitak.

Lošu sreću u toku 2021. godine mogu da osete oni onima koji su rođeni u godini Zmije i Zmaja (turbulencije u ličnoj reputaciji, radu, sreći i odnosima sa drugima).

Mini buklet  ,Feng Shui tajne za 2021. godinu’  pomoći  će vam da saznate detaljnije informacije, dijagnostiku i predlog korektivnih mera za svaku oblast prostora u 2021. godini.

Oblast u domu gde se nalaze dobri proračuni aktivirajte a lošu neutrališite postavkom korektivnih mera.

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

 

Back To Top
Search