Skip to content

Feng Shui predskazatelji braka

Često znakove treba pratiti i obratiti pažnju na njih. Ukoliko tokom dužeg vremenskog perioda ne porazgovarate sami sa sobom – onda ni ne možete da očekujete pozitivne pomake u vašoj podsvesti od postojeće dugogodišnje veze. Sami pokrenite energiju.

Prvo – prođite kroz navedene stavke predskazatelja braka, i vidite u kom broju situacija se pronalazite. Ukoliko vaša trenutna veza ne poseduje niti jedan navedeni predskazatelj – zapitajte se da li ista, uopšte, vodi u brak?!

1.ZAJEDNIČKI ODMOR
Predstavlja najsigurniji pokazatelj faze u kojoj postajete još intimniji sa partnerom. Ovo je pravi znak da veza postaje ozbiljna. Čak i da otputujete samo na vikend.

Feng Shui savet: svu pažnju poklonite partneru, neka se oseća kao da je najbitniji i najbolji. To je tajna dugovečnog braka. Tajna, pre svega, ‘leži’ u poklanjanju pažnje, a onda i u očekivanju reciprociteta (slanju iste ka vama).

2.UPOZNAVANJE RODITELJA
Ovo je osetljiv momenat. Najbitnija stvar prilikom prvog susreta: treba uzeti u obzir da li je majka dominantna i najbitnija osoba vašem partneru.

Feng Shui savet: garderoba u kojoj se pojavljujete, malo nakita na sebi, nikako sve u crnom, čista kosa, i vrlo malo rumenila, ali i namera da postanete, na neki ovlaš način, majčina kopija u ponašanju.
Čak i u Business pravilu postoji tajna uspešnog dogovora ako kopirate pokrete sagovornika a, kamoli (u slučaju investiranja u vezu), ako se ugledate na njegovu majku.

3.PRISUSTVO NA PORODIČNOM OKUPLJANJU
Pored toga što je ovo znak bliskosti i poverenja, možda postoji neko ko, na datom okupljanju, posebno treba da vas zavoli (baka, strina, ujna, sestra). Ponekad je teže komunicirati sa daljim rođacima nego sa roditeljima.
Feng Shui savet:budite pametni u komunikaciji, jer je ona ključ svega.

4.DELJENJE TAJNI
Šifre na društvenim mrežama, prepričavanje tračeva, porodičnih stvari… sprečavanje, ili, pak, ohrabrivanje razvoja intimne komunikacije predstavlja pouzdan pokazatelj toga da li ste u potpunosti osvojili partnera.
Feng Shui savet: prvi budite iskreni i otvoreni u međusobnoj komunikaciji.

5. USELJENJE U ZAJEDNIČKI PROSTOR
Useljenje u zajednički prostor jeste pokazatelj još veće bliskosti. Ovo je životna prekretnica. Ovoj fazi prethodila je razmena ključeva, a to je pretkorak do braka. U prošlosti ovo nije moglo da se desi, jer je bilo zabranjeno pre venčanja.
Feng Shui savet: unesite u prostor nešto što je samo vaše. Ovim se povezujete sa nekretninom na energetskom nivou. Preuredite njegovu sobu sopstvenom energijom. I, obavezno, bez ogledala u njoj. Ogledala su ,zle oči’ koje podstiču neverstvo.


6. VO
ŽNJA ISTIH KOLA
Ovo je znak da međusobno poverenje raste. Auto je simbol slobode. Kada partner dozvoli da vozite njegov auto, znaćete da mu je stalo do vas. Ovo je znak pažnje koji zaslužuje poštovanje.
Feng Shui savet: u auto stavite nešto vaše, kako biste osetili da vam pripada deo partnerove svojine.

7. KUPOVINA ZAJEDNIČKOG LJUBIMCA
Intiman i romantičan gest, koji je pokazatelj obostrane želje za detetom.
Feng Shui savet: ljubimac u domu je dobar Feng Shui, jer povećava mladu yang energiju u domu.

8. ZAJEDNIČKI ODLASCI NA TRENINGE
Samo mali broj veza je odrziv bez zajedničkih hobija i aktivnosti. Zajedničkim odlaskom na trening pokazujete da ste spremni da, zajedno, radite jedno na drugome.
Feng Shui savet: konzumirajte istu hrane, pre i posle treninga, jer ista hrana povezuje ljude.


9.TEPANJE
Kada dođete u navedenu fazu – znajte da ste uspeli i da su emocije iskrene!!!!!
Feng Shui savet:izabrati nadimke koji zvuče veoma pozitivno.

10.RAZGOVOR O BRAKU
Bez pritiska, i ne potencirati ovu temu. Metafizički, prosidba će se desiti onog momenta kada je predodređena.
Feng Shui savet: ako želite ovo malo da ubrzate – postavite sliku sunca i meseca u sobu. Ovo je ples yin-a i yang-a, muškarca i žene, svetlosti i tame… ples dve najbitnije sile u univerzumu.


11.POSTAVLJANJE ZAJEDNI
ČKIH SLIKA NA DRUŠTVENE MREZE
Kada, ovim putem, šira javnost upozna vašeg partnera, tada su njegove emocije veoma jake i iskrene.
Feng Shui savet: slike treba da budu pozitivne, da ste na njima oboje nasmejani. Vizualizacija postaje trajna realnost. Nikada ne postavljati slike gde je treća osoba među vama!!!

12PRIHVATANJE PARTNEROVIH PRIJATELJA
Ako niste komforni u društvu njegovih prijatelja, teško ćete ostati dugo zajedno. Kakvi god da su, partnerovi su. Tako da date osobe treba da i vama budu bliske.
Feng Shui savet: postavite figuru petla u dnevnu sobu. On sprečava ogovaranja.

Feng Shui tajne za ljubav

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

 

Back To Top
Search