Skip to content

SPACE CLEARING za ljubav u domu

Pročišćenje ljubavlju iz svoga srca stvara čuda u domu. Kada je srce ispunjeno ljubavlju, nema moćnijeg sistema pročišćenja od njegove frekvencije. Ljubav u srcu leči osobu, čisti auru i ulazi u sve ono što se nalazi oko nje. Ljubav iz srca ispunjava prostor najlepšim vibracijama.
Frekvencijom ljubavi iz srca utičete na elektromagnetno polje  svojih domova, i na sve ljude oko sebe. Tom ljubavlju, srce utiče na fizičko, emotivno i duhovno stanje osobe.

Space Clearing radite s ljubavlju, a onda, nastavite da dosipate frekvenciju ljubavi u vaš dom na dnevnoj bazi. Kada volite svoj dom i sa ljubavlju ga uređujete, stvarate dobru energiju u njemu i svaki vaš posetilac ne želi iz njega da ode. Takav osećaj će imati i vaš partner.
Kada volite sebe i brinete o sebi, imate mnogo više da date drugima a onda krug ljubav ide dalje.

Kako bi ste uspeli u tome da vaš dom ispunite frekvencijom ljubavi, prvo treba da poradite na energiji ličnih emocija.

Kupke/Rastvor
Dobre, stare, zaboravljene kupke. U ovom ,brzom’ veku, retko ko  ima vremena da sedi u kadi i uživa. Kupke predstavljaju sistem pročišćenja aure ali i aktivacije polja aure oko osobe. Za određenu vrstu problema, iskoristite navedenu biljku. Ispunite svoj prostor i sebe, sistemom rešenja problema.

1.Kupka/Rastvor za privlačenje ljubavi
Ako želite da privučete onoga ko će vas voleti, iskoristite moć hajdučke trave. Hajdučka trava se koristi za podizanje frekvencije privlačnosti. Čašu listova hajdučke trave treba  potopiti u teglu sa vodom i ostaviti tri dana u frižideru. Za kupku se koristi samo voda iz tegle a listovi se bacaju. Kupajte se ili isprskajte svoj prostor sa namerom da vaša frekvencija prizove onoga koji će vas voleti.

2.Kupka/Rastvor za više ljubavi
Ako želite da budete više voljeni, koristite kupku od prokuvanih badema. Upotrebom ove vode, stvorićete frekvenciju ljubavi, bićete više voljeni, umiljati i željeni. Nekoliko badema prokuvajte 10 minuta u vodi. Kada se voda ohladi, sipajte u kadu ili prskalicu.

3.Kupka/Rastvor za raskid
Ako želite da prekinete vezu sa partnerom, koja ne vodi vašim željenim ciljevima, onda iskoristite vodu od oraha. (oraha treba kuvati što duže, dodavajući vodu).

Sistem Space Clearing rada:
1.sve generalno sredite
2.nered sklonite
3.otvorite 10 minuta sve prozore da prostor ,prodiše’
4.kada zatvorite prozore, odabranim rastvorom isprskajte prostor
    (ne zaboravite nameru sa kojom to radite)
5.nakon toga, unesite buket svežeg cveća u prostor
(sveža energija prirode u domu)

Moć svežeg cveća u prostoru
Nije bitna toliko vrsta cveća koju ćete da odaberete, već vaša moć namere za koju ga koristite. Veća količina cveća, daće jaču frekveciju.

Sveže rezano cveće iz cvećare ili sa pijačne tezge, može snažno da deluje na energiju ljubavi u vašem prostoru.
*roze ljiljan je odličan za nove ,probe’ i nove početke
*bele ruže absorbuju negativnost iz okruženja
*karanfili su odlični za stvaranje energije privlačenja
*hrizanteme stvaraju odličnu frekvenciju za novorođenče
*gardenija stvara frekvenciju partnerstva, zajednice i ojačavanja veze  u prostoru
*zumbul čisti duševnu bol

Deo teksta iz knjige ,Feng Shui tajne za ljubav’

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search