Skip to content

Aktiviraj ljubav u domu

Srce doma nalazi se na sredini nekretnine (stan, kuća) i predstavlja odnose sa svim članovima familije i sve vaše veze. Ako srce doma nije aktivirano,  kao i da ne postoji. Poželjno je da se napravi mini oltar u tom delu prostora i da se postavi nešto što prezentuje ljubav i sklad, ili da se napravi porodično – partnerska pano slika zidu koji se nalazi u sredini nekretnine, kako bi se aktiviralo „srce“ doma.

Oltar predstavlja centralnu energetsku tačku izmedju neba i zemlje, mesto gde vašim rukama postavljate određene ukrase, pisma, figure koje predstavljaju ljubav. Poželjno je je da se pozicija oltara za ljubav nalazi uvek u spavaćoj sobi. Pozicija oltara za dobre porodične odnose nalazi se u srcu prostora, za lepa druženja i trajna prijateljstva, u dnevnoj sobi. Donesite odluku šta želite da aktivirate a nakon tog ai izaberite dekoelemente.

Kako se postavlja oltar?

1.odrediti mesto pozicije oltara,

2.postaviti mali stolnjak ili milje u boji ljubavi: crveno, pink, roze ili ciklama,

3.keramičku figuru para, dve osobe, dve ptice, dva srca,

4.postavka sveće (njen dim u nebo nosi želju na ostvarenje),

5.i mini deko cveće

Sveću svaki put palite kada želite da aktivirate određeneu želju vezanu za vaše emocije. Papiriće na kojima pišete vaše želje nikada nemojte da palite, već čuvajte u nekoj kutiji i kada se ostvare.

Godišnje aktivacije ljubavi

Osim standardnih aktivacija po kompasnim direkcijama prostora, postoje oblasti u svakom domu koje su povezane  sa srećom u partnerskim odnosima, za svaku godinu posebno. Ovaj metod je zasnovan na Feng Shui godišnjim Letećim zvezdama.

Leteće zvezde objašnjavaju vremenske transformacije sreće u Feng Shui sistemu. Naime, svaka nekretnina ima različite natalne Leteće zvezde koje nose sudbinu jednog doma. Suština je u tome da upotrebom određenih elemenata aktivirate dobru kombinaciju, a lošu neutrališete da deluje,  u određenim oblastima prostora.

Leteće zvezde se proračunavaju u odnosu na datum useljenja u nekretninu i njenu kompasnu poziciju. Smatraju se čarobnom formulom kompasnog  Feng Shui sistema.

Svaki broj ima određeno značenje i predstavljen je jednim elementom. Elementi, u uzajamnom odnosu,  mogu da pojačavaju jedni druge, da podržavaju jedni druge ili pak da štete.

Suština aktivacije polja ljubavi partnerskih odnosa za jednu godinu, nisu polja zvezda natalne karte vašeg doma, već su to oblasti prostora kojoj pripada pozicija godišnje Leteće zvezde.

Svake godine ovu oblast treba aktivirati, jer bez ljubavi čovek ne može da živi.

Oblasti kompasnog dela prostora u domu, koje treba aktivirati za ljubav, za narednih 8 godina:

Godina       Oblast doma    

2021             istok

2022             jugoistok

2023             centar

2024             severozapad

2025             zapad

 

Feng Shui savet: aktivacija polja partnerstva na godišnjem nivou, može da se izvede postavkom bilo koje figure u paru: mandarinske patke, dve ptice, dva goluba, statua para.   

 

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search