Skip to content

Feng Shui LOVE

Niste u ljubavnoj vezi, ili ste nezadovoljni onom u kojoj se nalazite… Preispitajte sopstvene emocije i, uz pomoć nekoliko Feng Shui tajni, uspostavite ravnotežu u ljubavnom životu.

ČĆENJE EMOCIJA
U kineskoj medicini, emocije se smatraju glavnim uzrocima bolesti. Negativne emocije zamagljuju um i remete unutrasnju energiju. One stvaraju blokade u određenim delovima tela i izazivaju bolest.
Tuga  loše deluje na pluća.
Ljutnja blokira pravilan rad jetre.
Bes remeti meridijan žuči.
Patnja stvara aritmiju srca.
Ljubav je lek koji leči sve. Zato radite na sopstvenim emocijama. Ispraznite um od negativnih emocija pomoću meditacije.

Feng Shui savet: meditacija čišćenja emocija – opustite se, udahnite duboko, zatvorite oči, i zamislite ispred sebe reku koja teče od vas. Bacite niz reku sve loše emocije koje vas muče. Voda ,nosi’ sve. Osetite kako hladnoća vode prolazi kroz vaše telo, izvlači sve negativne emocije iz vašeg organizma, i odnosi ih sa sobom.

PRIZIVANJE PARTNERA
Sve što želite u životu stvarate sopstvenim umom. Stvaranje mentalne slike idealnog partnera jedna je od tajni koja se uči i redovno praktikuje.
Vladati mnogim stvarima u životu je značajnije nego prepustati se neplaniranim dogadjajima. Vašeg partnera zamislite što preciznije, sa što više detalja: kako izgleda, kako se oblači, gde radi, šta vozi, koje vrline ima, koje mane, kakav osmeh, kako vas gleda…

Pišite u svesku zelja sve ono što zamišljate u vezi njega, te i opišite sve tačno onako kako ste zamislili, i uvek u sadašnjem vremenu. Često čitajte to što pišete, jer time stvarate magnetne vibracije ostvarenja.

Feng Shui savet: spavajte na francuskom krevetu sa postavljenom posteljinom i jastukom za budućeg partnera. Time očekujete da udje u vaš život. Zato ste i napravili mesto za njega.

UKOLIKO IMATE PARTNERA, A NISTE ZADOVOLJNI DATOM VEZOM
Postoje problemi u vašoj spavaćoj sobi? Kada ste poslednji put obavili generalno sređivanje vaše sobe, pomerili nameštaj, razmestili sobu, napravili novi raspored, bacili sve nepotrebno što se nalazi u njoj, razbili stagniranu energiju, okrecčli zidove, izneli na prozor ćebad i jorgane da upiju sunčevu energiju, kupili novi jastuk…?
Najtezi oblik energije jeste stagnirana energija. Ona zadržava stare probleme. Želite osveženje u sadašnjoj vezi, u kojoj niste zadovoljni? Poradite na energiji spavaće sobe.

Feng Shui savet: poradite na energetskoj frekvenciji vaše sobe, i to čim pre.
Rasščistite staro, razbijte stagnirano i napravite mesta za promene. Neka bude šta treba da bude, samo budite otvoreni za prijem svega dobrog što treba da uđe u vaš život.

UKOLIKO STE U DUGOJ VEZI
Kada vaše zabavljanje pređe u ozbiljnu vezu, mnoge stvari se mogu desiti koje će da prouzrokuju raskid.

Postoje određene stvari koje predstavljaju pretnje stabilnosti u jednoj vezi, ali, ako se pravilno njima upravlja, iste se mogu usmeriti na način koji vas može dovesti i do braka.

Poenta je koristiti energiju vašeg okruženja.

Naši ženski preci su znali kako da vladaju svim tim energijama, ali u to doba nisu znali da se to zove Feng Shui sistem. Poslušajte savete koji kazuju kako iz znakova koji predskazuju brak da do istog i dođete.

Feng Shui savet: prođite kroz navedene predskazatelje braka, i poradite na pravi način na sebi, kako biste realizovali njihovo predskazanje (pročitajte više o datoj temi u okviru narednog teksta).

 

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

 

Back To Top
Search