Skip to content

Duhovne novogodišnje tajne nakon dočeka

Duhovnost je stanje svesti u kojem čovek razvija moć svog duha. Duhovnost znači da čovek svoju pažnju okreće prema onome što se nalazi oko njega. Zato je pored prostornog i vremenskog elementa Feng Shui uređenja prostora, naizbežan i ovaj deo rada.

Metafizička tajna kaže da prvi dan u novoj godini pratite znake iz okruženja (događaji, dešavanja, reakcije…). Oni pokazuju pravac kretanja energije u toku godine koja je nastupila. Kada vam se dati znak ne dopada, promenite smer energije,  svojim postupcima.

Duhovne novogodišnje tajne nakon dočeka daju vam smernice kako da menjate ili rukovodite određenim tokovima. Na neplanirane događaje ne možete da utičete. Ako vam se ne sviđaju, možete da reagujete na njih iz svog ,neutralnog’ stanja, to znači da vas energetski ne dotiče.  Ali da aktivirate željeno, uvek možete na najbolji način,  metafizičkim tajnama.

Prvi događaj
Ono što se bude dešavalo tokom prvog dana nakon dočeka predstavljaće bazu energije za čitavu godinu. Zato sami napravite i osmislite pozitivna dešavanja, smeh, prijatelje i drage ljude sa kojima ćete taj dan provesti. Bez ružnih reči, negativnih emocija, ljutnje, nervoze i besa.

Duhovne novogodišnje tajne predstavljaju postupke kojima možete od sebe otpustiti sve negativnosti koje su vas zadesile u toku godine i aktivirati nove, pozitivne prilike, kako bi iste kročile u vaš život, u narednoj godini.

  1. Papirić „piši-briši“
    Zapisivanjem negativnosti koje su vas zadesile tokom protekle godine, potvrđujete sebi da ste istih svesni i da od njih više ne strahujete. Samim činom pisanja, razgovarate sa podsvešću, a sistemom uništavanja papira otpuštate date negativnosti od sebe.

Dokumentujući osećanja u vidu pisanja, postajete manje poistovećeni sa njima. Pisanjem se podsvest odvaja od negativnih zapisa i čiste se negativne emocije.

Možete da pišete na:
* parčetu papira koji ćete, potom, da zapalite
* toalet papiru koji ćete, zatim, pustiti niz wc šolju

Zapišite sve ono što želite da otpustite od sebe, ali strpljivo, zapisujući jednu po jednu negativnost. Zamolite energije Univerzuma da vam daju snagu da budete pozitivni tokom naredne godine i da vas tokom nje ne „posećuju“ negativnosti. Pomislite kako  Božiji blagoslovi prate svaki vaš korak.

  1. Kutija želja
    Odaberite kutiju koja vam se najviše sviđa. U odabranu kutiju postavite sve ono što simbolično predstavlja vaše želje za narednu godinu (malo srce za ljubav, 3D auto koji želite da kupite, novčić, sliku nekretnine koju želite da imate, te i ostale vizuelne prikaze vaših želja).

Kutiju postavite unutar vaše spavaće sobe. Par dana nakon dočeka, istu otvorite i potvrdite sebi da u život pozivate sve energije koje su potrebne za ostvarenje vaših želja. Šta će i na koji način biti realizovano, zavisi od toga šta je najbolje po vas, šta vam je u kom trenutku predodređeno, a to samo univerzum zna. Blagoslovite, zatvorite i kutiju vratite na policu u vašoj spavaćoj sobi. Vaša kutija želja je vaša privatna stvar i niko ne treba da je dira.

 

 

 

 

 

  1. Sveska želja
    Zapisivanjem vaših želja, misli i ciljeva, aktivirate moć podsvesti. Vizuelnim prikazom (slikom koja prikazuje željeni cilj) uvećavate mogućnost realizacije. Pišite, lepite sličice, stvarajte vizuelni prikaz zacrtanih ciljeva.

Vašu svesku želja čuvajte samo za sebe. Tajna kaže da i kada se realizuje zamišljeno, isto ne treba drugima otkrivati, niti pokazivati.

Radite na svim vašim željama. Pretvarajte ih u ciljeve. Napravite plan za realizaciju svakog od njih. Verujte! Neka ovo bude vaša najbolja godina.

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite  ime autora (Sandra Drinčić)  na početku vaše objave  i  vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search