Skip to content

Uskršnji praznici – Nova energija proleća

Vaskresenje Hristovo je simbol pobede dobra nad zlom. Uskrs je praznik kojim se proslavlja njegov povratak u život – njegovo Vaskrsenje.

Uskrsnji praznici - Nova energija proleca

Uskrs se obeležava tokom posebnog dela godine, kada nova energija proleća donosi potencijal za čuda i blagodeti. Ovo je pravo vreme za nove početke. Šta su vaše vizije za budući period?

Tajna novog početka
Jaje je simbol nade i uskrsnuća. Simbol plodnosti, proleća, novog života i celovitosti. Simbol obnavljanja prirode i nove, sveže energije. Simbol radosti, i za one koji ga poklanjaju i za one koji ga primaju. Tajna kaže da je potrebno da u ruci držite odabrano, tvrdo kuvano jaje i mislite o tome koji su vaši lični novi počeci ove godine.

Uskrsnja jaja 1Simbolika farbanja jaja
Farbanje jaja se vrši u spomen priče o Marijinom Magdaleninom (osoba koja se nalazila uz Presvetu Bogorodicu tokom Hristovog stradanja) putovanja u Rim radi propovedanja Jevandjelja. Naime, kada je posetila cara Tiberija i na poklon mu donela korpu jaja, car je rekao da ne veruje da Isusovo vaskresenje jer to bi bilo isto kao kad bi jaja u korpi promenila boju. Marija Magdalena ga je tog momenta pozdravila rečima „Hristos Vaskrese“ i sva jaja u korpi su postala crvena.

 

 

Kadjenje doma
Tamjan simbolizuje blagodat Svetog Duha u domu. Kađenjem doma se stvara zaštita. Stvara se dobro zdravlje i sreća za ukućane. Mir. Pročišćenje energija prethodnih dešavanja. Osim u svrhe kađenja, tamjan se kao lek upotrebljava i za mnoge tipove tegoba. Dejstvo kađenja na energiju doma, te i sama dobra namera koja prati isto „prizivaju“ Anđele zaštite u dom.

 

Blagoslov doma

,,Боже, благослови онога који улази у овај дом.’’
Redovno blagosiljajte vaš dom, kako bi unutar sebe sadržao pozitivne vibracije.„Neka ovaj dom bude mesto sreće, zdravlja, zadovoljstva, velikodušnosti, ljubavi, te i dom kreativnosti i dobrote. Oni koji žive u njemu i oni koji ga budu posećivali neka osete samo blagoslov i mir.“

 

Uskrsnja jaja 2Serviettentechnik – jaja želja 
Jaja možete da dekorišete „salveta-tehnikom“, kako bi ista bila ukrašena određenom porukom za predstojeći deo godine. Ono što želite da se realizuje – to slikovito i zalepite na svako jaje pojedinačno. Putna destinacija? Partnerstvo? Pozitivna afirmacija?

Zapamtite, da sve što načinite sopstvenim rukama ima pozitivne energetske vibracije koje će biti prisutne u vašem domu tokom čitave godine.Uskrsnja jaja 3

 

 

 

Zlatna jaja – bogatstvo u domu
Idealna prilika da poradite na energiji prosperiteta u vašem domu. Drvena jaja ofarbajte auto – lakom zlatne boje i ispunite činiju istima. Data činija treba da stoji u dnevnom boravku, na mestu za koje mislite da je najvidljivije. Poigrajte se i vi sa energijom „zlatne koke“.

 

 

 

Metafizička zaštita sebe i svog prostora
Vrlo jednostavan, a veoma efikasan sistem zaštite lične aure i aure doma od mnogih prostornih negativnosti, ili, pak, od drugih ljudi, jeste par sekundi vizuelizacije zamišljenog jajeta. Vi sami možete da vizuelno „uđete“ u „jaje zaštite“ (čak i kada idete nekome u bolničku posetu), ili, pak, možete da čitav vaš dom „upakujete“ u isto.

 

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search