Skip to content

Tao – tajne otpuštanja problema

Kako da „otpustite“ probleme od sebe?

Nekada, neke stvari oko nas, jednostavno, ne mogu da se pokrenu ukoliko sami sebi ne pomognemo. Metafizički sistemi komunikacije sa energijom koja nas okružuje, i te kako, mogu da doprinesu bržem rešavanju naših problema.

Ako i ne verujete u gore izrečeno, barem pokušajte da razmišljate na dati način – biće Vam zanimljivo.

Tao - tajne otpuštanja problema

Energija vode – Papirni brodić
Potrebno je na listu papira napisati/iskazati problem (rečenicu, reč, slikicu, ili neku drugu vrstu šifre koja u sebi sadrži problem koji Vas muči). Od tog papira treba napraviti papirni brodić. Zatim, izabrati dan kada je malo vetrovito, otići do najbliže reke i spustiti papirni brodić u nju. Obavezno kreirati vizuelizaciju kako njegovim odlaskom odlazi i Vaš problem.

2

Neka vetrovi i voda rasture Vaš papirni brodić, a njime odnesu i Vaše probleme.

Energija vatre – Spaljivanje
„Očistite“ Vaše probleme energijom vatre. Potrebno je na parčetu papira napisati problem a, potom, isti i zapaliti. Ako papir izgori veoma brzo – to je dobar znak. Ako izgori do pola – onda još nije vreme da problem bude rešen.

Ukoliko je u pitanju osoba koja Vam stvara bol, napišite samo njeno ime. Ne smete imati loše namere, niti pisati nešto loše o njoj. Jedino što u datom slučaju treba da se desi je da iz Vašeg života neko ode.

3Ponudite Vaše probleme vatri i ona će date probleme pretvoriti u pepeo. Taj pepeo prospite na zemlju, van Vašeg doma.

Energija drveta – Krošnja
Sve Vaše aktuelne probleme ispišite na papiriće, te napravite rupicu u uglovima istih i provucite trakice kojima će biti okačeni na drvo. Dan pred kišu, okačite papiriće na drvo i gledajte kako kiša spira ispisana slova. Na taj način će sve što Vam je pravilo probleme biti „olakšano“ pomoću energije neba.

 

4

Energija vetra – Baloni
Acetoncem ispišite problem na balonu ispunjenom helijumom. Balon pustite sa najviše moguće tačke u Vašoj okolini (na primer – viši sprat, ili krovni prozor) i pustite da Vaši dotadašnji problemi energijom vetra odu od Vas.

 

Energija zemlje – CvećeEnergija zemlje
Na papiriće ispišite sve što Vas uznemirava baš upravo sada, te iskopajte rupu u zemlji, papiriće iscepkajte i ubacite u istu, da biste je, naposletku, zatrpali zemljom i iznad nje zasadili cveće. Dok biljka raste, ona, naravno, i jača, a kada počne da cveta – videćete da su se Vaši problemi transformisali u dobre životne prilike.

 

Back To Top
Search