Skip to content

Život u izobilju

Razmišljaj „široko“ i živi „visoko“. Tajna je: imati jak mentalni stav, koji stvara neprekidan život u izobilju i imati energiju svog životnog prostora u svojim rukama. Odluka je na vama.

Stav je najvažnija životna strategija.

Zdrava ishrana, fizička aktivnost, zdrav dom, dobra komunikacija, lepa odeća, jesu samo neke od stavki kojima se doseže najbolja verzija sebe. Strategiju sopstvenog života treba praviti na vreme, pametno i dejstvovati lagano, bez iracionalnih misli da se to postiže samo ako se ima novac.

Sebe treba u kontinuitetu programirati na prosperitet i, time, odbaciti mogućnost razmišljanja da ćete u bilo kom trenutku raspolagati ograničenim resursima. Svoj dom treba gledati kao bazu životne energije i inspiracije, te i, u skladu sa tim, raditi na njemu. Potrebno je sopstveno telo osetiti, pratiti koja mu hrana prija, i vežbati. Učiti sisteme dobre komunikacije i sprovoditi ih u delo. Lepo se obući svakog dana, jer ćeš, time, sebi pokloniti osmeh ispred ogledala.

Navedene stavke strategije dobrog i zadovoljnog života mogu postati i vaša realnost.

Enterijer izobilja

Sve prostorije u Vašem domu treba da budu nameštene i uređene barem sa malom dozom elegancije. Dobar ukus stvara prosperitet. Čistoća je neizbežna. Dobar miris prostora deluje na čula. Lepi ukrasi unutar istog daju stimulans osećaju mnoštva. Ponekad je samo sitnica potrebna da biste kreirali eleganciju dnevnog boravka, a data sitnica može biti u vidu: jednog plišanog jastuka, napisane zidne afirmacije, šarenog cveća, itd.

Stvarajte izobilje u vašem domu, radeći na njegovom enterijeru. Postavite unutar doma mali kafe stočić, te i lampu i knjigu na njega. Time ćete privući energiju učenja, otmenosti, napretka.

Stvorite dom u kojem živite među stvarima koje volite, a to je suština života u izobilju.

Miran um se stvara zadovoljstvom onim što imaš. Ceni svoj nameštaj, ukrase, prostor, kvadraturu, jer time stvaraš dobre vibracije i frekvencije za još „više“. Povremeno premeštaj nameštaj, jer time pokrećeš i menjaš postojeći energetski tok u domu. Postavi mali oltar na jedan stočić – oltar izobilja. Time stvaraš energetsku tačku moći između dve vladajuće energije, neba i zemlje.

Prozori pružaju pogled u budućnost, unose svetlost. Deko zavese na prozorima stvaraju yang energiju i čuvaju dom od pogleda radoznalih ljudi.

Hrani se „gospodski“

Pre nego što sedneš za trpezarijski sto, isti sredi vizuelno tako da izgleda moćno. Male posudice sa raznovrsnom hranom daju osećaj ispunjenosti. Nikada ne pomišljajte o nemaštini, jer negativne misli stvaraju ograničenost resursa. Obedaovanje u izobilju daje osećaj snage i samouverenosti.

Obuci se lepo

Često časti sebe delom nove garderobe, koju možeš da priuštiš u datom trenutku. Lepo se oblači. Oblačenje predstavlja jednu od strategija kojom možete iskazivati izobilje. Što više pažnje posvetite lepom oblačenju, to više energetski podižete sebe. Izobilje ne podrazumeva skupu garderobu, niti skupe tašne.

 

 

Programiraj sebe za prosperitet:
* odbaci sva moguća ograničenja u sopstvenim mislima,
* kreiraj stav podizanjem sopstvenog samopouzdanja,
* druži se sa ljudima koji poseduju mentalitet mnoštva,
* divi se drugima i njihovim uspesima,
* pažljivo biraj kako ćeš da provodiš vreme,
* stvori okruženje izobilja,
* svoj dom preuredi i novim deko detaljima promeni energiju enterijera www.feng-shui-shop-sd.com
* živi punim plućima, te svakodnevno udiši „obilje“: zdravlja, sreće, zadovoljstva, poštovanja, uspeha, jer, da bi postigao obilje, moraš raditi na istom.

 

 

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search