Skip to content

Zeljeno radno mesto

Dubai office

Faktorom enterijera uspeha mozete stvoriti pocetni start za zivot kakav zelite da imate u buducnosti. Zbog toga je potrebno da naucite Feng Shui tajne aktivacije zeljenog radnog mesta.

Primarni cilj i briga Feng Shui sistema uredjenja nije da se njime stvori okruzenje lepote, estetike i harmonije. Zracenje i moc privlacenja drugih ljudi, pozitivnih desavanja, te i privlacenja ostvarenja zeljenih ciljeva se, uglavnom, koriste kako biste se u zivotu osecali „ispunjeno“.

Uspesan je onaj kome, pored pozitivnih stavova postignutim radom na sebi, ambijent cine i stvari privlacne oku, za ostvarenje ciljeva. U uravnotezenoj, harmonicnoj atmosferi doma – svako je sposoban da radom na sebi da najbolje od sebe, tako da vitalnost i uspesnost nastaju kao prirodne posledice toga.

Na Vama je da definisete ono sto zelite da postignete, te i u kom vremenskom roku (ovo je veoma bitno). Sto su Vase vizije jasnije – to ce Vas Feng Shui brze dovesti do cilja.

Feng Shui tajne aktivacije zeljenog radnog mesta

* Centar
U centru svakog doma se nalazi centar Vaseg zivota i centar svesti, podrucje misli i akcija koje se zove : Tai Chi (tai ci). Ovo mesto u domu predstavlja vezu izmedju Neba i Zemlje. U ovoj tacki se, simbolicki, nalazi mudrost, kao i sva Vasa snaga. Tai Chi znaci da covek treba da stoji cvrsto sa obe noge na zemlji i glavom u nebesima, da zna sta zeli, a Feng Shui ce mu pomoci da to i ostvari.

U centru sopstva uzivamo u porodici, deci, zdravlju i nasim zivotima. U centru doma je kljucna energija, koja se pazljivo brine da za sve ciljeve koje zelimo dostici u zivotu treba da budemo usmereni ka „gore“ – kako bi mogli da bolje ispunimo sopstvene dnevne ciljeve i zadatke.

* Trigram u glavi
Prostorna primena aktivacije Feng Shui zeljenog radnog mesta po pravilu nastaje iz zelje da se na tom polju nesto promeni, ili postigne. To se moze nazvati i „trigramom u glavi“, posto se u nama podrucja misli povezuju sa materijalno-postojecim prostorom i stvarima u njemu, kao i vidljivim prikazom vizuelne projekcije iz nase podsvesti.

* „Sam sa sobom“
Kako biste mogli da jasno i nedvosmisleno prepoznate ono sto zelite – treba da odvojite vreme i potpuno doprete do sebe. Da porazgovarate sami sa sobom. Nas je zivotni prostor, kao, uostalom, i sadasnje radno mesto, ogledalo onoga o cemu razmisljamo. Ovde svesno postavljamo svoje profesionalne zivotne ciljeve; da li ste iste Vi predstavili sebi?

* Snazna vizija
Vasem cilju, koji ce Vam dati snagu, je potrebna samo snazna vizija. Pod vizijom se misli o „velikoj slici“, stvorenoj ispred sebe, te i o fizickoj slici u prostoru, koja predstavlja zeljeni cilj. Na primer, pod vizijom podrazumevamo da sebe vidite: kao najboljeg proizvodjaca/igraca/biznismena/menadzera/medicinskog radnika, pri cemu pred sobom imate poznatu osobu kao uzor, a cijim ste idejama impresionirani.

* Komunikacija svesti i podsvesti
Najbolji oblik ove vrste komunikacije se stvara pisanjem. Svakodnevno se trudite da u Vasu svesku zelja unosite licnu viziju koju posedujete. Sve treba da pisete u sadasnjem vremenu (kao da ste vec u tom prostoru, da ulazite u njega, kako se osecate, sta vidite oko sebe, itd.). Lepite slicice koje prikazuju i prostor i Vas. Pisite pozitivne afirmacije koje prate dogadjanja.

Na zid (centar doma, ili Vasu sobu) okacite vizuelni prikaz (sliku grada, poslovne zgrade, kancelarije) i vizualizujte Vas svakodnevni „ulazak“ u isti.

* Ukljucite Vasa cula
Istovremeno, treba da osetite koliko su na Vas ponosni Vasa porodica, partner/ka i prijatelji. Sebi detaljno predstavite situaciju, te i svaki korak koji zelite da napravite. Svim svojim culima osetite kako se vec nalazite u tom prostoru, kako se osecate kao ta osoba, kako Vam je srce „puno“ – i bicete istinski ispunjeni.

Budite svesni da Vas Feng Shui podrzava u svemu sto zelite da postignete.

***

Strahinja Trifunovic

Feng Shui Institut ima dugogodisnjeg predavaca i ucesnika Prve Feng Shui konferencije na Balkanu – Strahinju Trifunovica – koji vodi kurs „Postizanje ciljeva“ Feng Shui Instituta.

Prilikom njegovog poslednjeg kursa, Strahinja se poverio kako zeli da se preseli i zaposli u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Nakon nepunih mesec dana, sa njegovim iskustvom i NLP sistemima, kao i nasim Feng Shui tajnama aktivacije, Strahinja pocinje da zivi i radi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Svestan toga da je sam morao da se za sve izbori, te i zeleci da sopstvena iskustva prenese ljudima koji tek treba da kroce na put kojim je on vec hodao – Strahinja je kreirao sajt za sve zainteresovane koji zele da se zaposle u zemlji u koju se on preselio. Link ka datom sajtu je: www.millionjobsindubai.com.

Back To Top
Search