Skip to content

Promena energije u domu = promene u životu

Ako menjate svoj život ili želite da osnažite neki njegov aspekt, obratite pažnju na njemu odgovarajuće područje u svom domu. Vaš dom upravlja vašom svešću.

 

 

 

 

 

Stanovi se, poput čoveka, hrane energijom koja dolazi iz vašeg srca. Hrane se i energijom svakodnevnih dešavanja, koju unosite u prostor. Nikada neće lekar ili terapeut da se razboli, jer njegova svest je dugogodišnjom praksom stvorila ličnu zaštitu. Ipak, oni su tu da pomognu i izleče druge. Ali….razne probleme i bolesti,oni mogu da donesu svojoj porodici i da ih ostave u prostoru, umemorisane u strukturu zidova ako ne znaju da to ,ostave’ ispred svog doma. Prostor sve pamti.

Svoju energiju treba menjati pre nego što uđete u svoj dom. Zašto se kaže da ,ostavite sve ispred vrata’ pre nego što pređete prag?

Udahnite, ispraznite sve negativnosti i uđite u svoj dom sa osmehom. Dom je mesto vaše lične obnove, mesto mira i užitka, mesto vaše obnove i regeneracije. Da biste nekome pružili ljubav, morate ga paziti, poštovati i ceniti. On će vam takoi vratiti. Isto tako, dom bez ljubavi i brige, bezbožan je i neživ.

Sa svojim domom možete da komunicirate na energetskom nivou. Možete biti njegov prijatelj ili neprijatelj. Vaš dom se ne bavi samo vašim osećajima i interesima, već sa vama komunicira i na dubljem nivou – uspostavlja promenljivu vezu, kroz koju možete rasti.

Veoma je važno, energiju prvo probuditi u sebi a nakon toga i u okviru vaša četiri zida. Obnavljanje sopstvene energije omogućava telu da vrati mladost, da se podmlađuje i oseti radost. Održavanje energije doma na visokom nivou, omogućava dugovečnost njegovim korisnicima.

Prvo vi, pa onda dom! Jer ako negativna osoba uđe u prelepo sređen prostor, kakvu će on vibraciju da šalje nakon njenog boravka u njemu?

Energija je propraćena osećanjima
Rad na sopstvenim osećanjima obnavlja energiju tela a prostor vrlo brzo počinje da deluje svežije.

Energija je propraćena mislima
Rad na pozitivnim mislima podmlađuje organizam i puni vibraciju zidova pozitivnom energijom.

Energija je povezana sa vibracijom
Svaka izgovorena reč ima sopstvenu vibraciju. Da li se u vašem domu čuje muzika, da li ponekad nešto pevušite ili neko često viče?

 

 

 

 

 

 

Komunicirajte sa vašim prostorom na pravi način. Pustite muziku. Otvorite širom prozore, neka prostor prodiše. Osvežite ustajalu energiju. Koristite prirodna sredstva za prskanje i osveženje prostor:

voda + svež limun + listovi nane + latice cveća!

Obnovite stare zavese, prekrivače i jastuke…promenite deko elemente u kupatilu. Kupatilo je vaše lično pročišćenje. Spavaća je mesto obnove vaše aure. U kom delu prostora poradite na novoj energiji, poboljšavate taj deo sopstvene ličnosti. Napravite u svakom delu prostora neki ,svoj kutak’. To će biti fokus tačka pozitivne energije.

Back To Top
Search