Skip to content

Od mira do nepromišljenosti

Kažu da nema goreg dela godine od onog meseca u kojem se loši proračuni udvostručuju!

Na najvećeg godišnjem Feng Shui seminaru ,Feng Shui tajne 2022 – Sandra Drinčić’, održanom u januaru 2022. godine, na projekciji sam prikazala bazne godišnji proračune za ceo svet: loši proračuni na mapi, u godini vrlo nemirnog vodenog Tigra?!

Tada sam rekla: ,Ne znam o čemu vam pričam ali znam šta vidim.’ Ni sama nisam znala da li da pričam ili ne. Proračuni obeležja ručnog oružja, sa dodatnom pratećom zvezdom ,snajperista’ sami ,pričaju’ svojim pozicijama na mapi sveta koju sam uradila, šta može da se dešava ove godine.

Mapa prikazuje ono što ,nebo’ donosi ove 2022. godine. Od 08. avgusta, ovi loši proračuni bié duplirani ovog meseca. Kada nemir okolo vlada, treba biti miran dok se ne smiri. Odluke ne treba donositi naglo. Ne treba praviti velike planove, niti stvarati dodatne tenzije.

Godišnji proračuni rade se na osnovu uticaja Letećih zvezda (sa neba ka zemlji) koje formiraju pozicije zvezda iz sazvežđa Velikog medveda (Ursa Major). Njihov uticaj je neizbežan. U metafizičkim sistemima vlada pravilo koje kaže da ako znamo kada treba da budemo mirni a kada treba, uz dobre proračune da budemo suviše aktivni, onda ćemo biti i usklađeni. Vreme mira potrebno je u doba nemira. Na nevreme ne istrčavamo, uz lepe stvari uvek se veselimo.

Tigar dolazi i sa njim će doći do velikih promena
jer stiže godina velike jang vodene energija….
Voda čisti, zaliva, potapa, sklanja, otklanja…

 

Deo iz knjige ,,Feng Shui tajne 2022’’
Centralna zvezda ove godine je zvezda 5  koja je u osnovi loša zvezda, zvezda koja donosi probleme. Ove godine ona vlada svetom! Pozicionirana je u srcu Evrope, što prikazuje da će tu najviše problema i da bude. Od Kine, preko Evrope, do Amerike i nazad. Takav je tok ove godine. Ogromne promene i preokreti, pogotovo za one zemlje koje izlaze na okean i more.

,Tigar uvek juri napred, često ide protiv zakona i reda, protiv građanstva i društvene formacije, protiv države… Protiv ustaljenog, utvrđenog  establišmenta.

 

Ove godine biće ,JAKI’ oni koji su u uniformama, vojskovođe, istraživači, preduzimači... pa i oni sa one strane zakona.

,,Prethodni put godina vodenog tigra bila je 1962. godine.’’

2022

,,Rast i napredak nekih sukoba u istočnom delu sveta biće pojačani. Politički preokreti, tenzije stižu sa istoka. Kina se svađa, raspravlja, ljuti. Njen lider će ove godine da bude dosta nervozan.

Severna Koreja imaće dosta problema po pitanju hrane i vakcinacije. Najveća akumulacija besa biće ovde prisutna. Razmirice sa Amerikom su moguće.

Rusija akumulira najveće prihode ove godine (verovatno od prirodnog gasa).

Južnoamerički deo imaće oscilacije po pitanju hrane koja može biti posledica ekstremne inflacije. Takođe, neke nove zdravstvene probleme.

Afrika može da postane mesto sukoba, problema, terorizma i otmica (kako proračuni pokazuju).

Saudijska arabija, Liban, Iran, su države gde stižu loši proračuni.
Mogući državni udari.
Mesec februar, april i avgust biće najnegativniji.

Sve navedeno pokazuje da može još više izbeglica da bude u potrazi za mirom, poslom i novom životnom sredinom.’’

,Tigrica se rado penje na barikade, ona je protiv nepravdi i za nove ideje’.

Žene lideri 2022

2022. godine pojačaće se ženski uticaj u svetu. Mnoge od njih, neočekivano će postati lideri. Iskoristite i vi ove proračune ako ste u mogućoj poziciji napretka, sada je vreme za to. Budite hrabri toliko da kada se drugi plaše loših aspekata, vi napredujete!

Sa druge strane, ženska populacija biće zdravstveno osetljiva. Treba voditi računa da ne dođe do stomačnih tegoba i preteranog umora. Za one koje nisu preokupirane poslom, može doći do povećanja telesne težine i blažeg oblika depresije.

Ove godine dve stvari su veoma bitne po pitanju zdravstve kontrole; ginekološki deo za žene i stomatologija za sve.

Proračuni pokazuju mogućnost dodatne svetske zaraze: boginje, polno prenosive bolesti, novi virus.

Sve profesije vezane za nekretnine ove godine biće najstabilnije, a edukacija, obrazovanje, dodatni kursevi, najproduktivnije!’’

Konkretni saveti, proračuni i dijagnostika nalaze se u  ,Feng Shui tajne 2022.’

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search