Skip to content

Novogodišnje tajne – pre dočeka

Eliminisanje prošlosti radi bolje budućnosti podrazumeva pripreme za doček Nove godine.

Kada želimo da uđemo u nešto novo, prethodno je neophodno da raskrstimo sa starim. Pre ulaska u novu životnu fazu, stare stvari, događaje i dešavanja treba da na pravi način ostavimo iza sebe, da ih otpustimo od sebe i budemo prijemčivi za nešto novo.

Nove godine treba da željno iščekujemo uz nove nade i ciljeve. A, na njima treba i raditi.

Svaka osoba treba da nauči da vlada energijama oko sebe. Naši preci su to znali od davnina i prenosili su naučeno svojim naslednicima, ali se vremenom taj običaj izgubio. Sada su nivoi dve vladajuće energije (energije neba i energije zemlje) takvi da svi mi treba da počnemo da se usklađujemo sa njima. Ako se staro ne postavi tamo gde mu je mesto, onda ni novo neće doći gde i kako treba!


Pre dočeka

1. Dan pred doček nekretninu je potrebno u celosti očistiti. Nakon normalnog sređivanja, obavezno ovlaš prebrisati sav nameštaj, štokove vrata i prozora rastvorom: morska so + voda + jabukovo sirće, kako biste pročistili i otklonili memoriju starih dešavanja.

2. Posebnu pažnju treba obratiti na sređivanje kuhinje i kuhinjskih elemenata. Šporet – prihodi, rerna – nenaplaćeni dugovi, sudopera – loše vesti, frižider – novac. Ako je bilo koji deo neuredan i prljav, osim navedenih negativnih implikacija postoji mogućnost da neki član familije ima problem sa zdravljem u toku godine.

3. Svaki komad nameštaja nemojte da vraćate tačno na isto (prethodno) mesto. Neka razlika u odnosu na prethodnu poziciju bude barem 1 cm. Time pokrećete stagniranu energiju.

4. Sva vrata podesite tako da se otvaraju u luku od 90 stepeni (bez čiviluka i nereda iza istih – to važi za svaku sobu ponaosob). Vrata predstavljaju nove mogućnosti (svaka osoba ima pripadajuća vrata sobe 0u kojoj boravi). Ako se vrata ne otvaraju po pravilu „90 stepeni“, tada ni dovoljna količina sreće neće proći kroz njih.

5. Stvari koje vam ne trebaju od odeće i obuće obavezno poklonite ili bacite, ne zadržavajte ih. U novu godinu uđite sa barem jednim novim komadom obuće ili odeće na sebi.

6. Tajna kaže da, ukoliko želite prosperitetnu novu godinu, kupite ukrasno i lepo, novo posuđe koje ćete postaviti na trpezarijski sto. Ako konzumirate obroke iz prelepog posuđa, možete očekivati procvat, obilje i blagostanje tokom čitave godine.

7. Pripremite lepo dekorisanu trpezu, bez obzira da li ćete Novu godinu dočekati van doma. Neka Vaša trpeza izgleda bogato. U novu godinu treba ući uz bogatu trpezu, kako bi ista bila prosperitetna.

8. Napišite pismo Deda Mrazu u kome ćete navesti lične želje i stavite ga ispod jelke. Nije bitno koliko godina imate, bitno je da shvatite poentu pisane forme Vaših želja: dokumentujući želje u vidu pisane reči, stvarate frekvenciju grupisanja čestica želja, koje se vremenom spajaju i stvaraju materijalno obličje istih. Svakim oblikom pisanja aktivirate realizaciju ciljeva.

PISMO DEDA MRAZU ZA ŠTAMPU (KLIKNITE OVDE KAKO BISTE DOWNLOAD-OVALI I/ILI ODŠTAMPALI PISMO DEDA MRAZU)

 

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite  ime autora(Sandra Drinčić)  na početku vaše objave  i  vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search