Skip to content

Duhovni Feng Shui

Proces duhovnog Feng Shui-ja otvara pristup komunikaciji sa kosmičkim silama. Duhovnost je stanje svesti u kojem čovek razvija moć sopstvenog duha. Duhovnost znači da čovek svoju pažnju okreće prema onome što se nalazi oko njega. Zato je, pored prostornog i vremenskog elementa Feng Shui uređenja, neizbežan i duhovni Feng Shui. Efekat rada bez duhovnog Feng Shui sistema nije kompletan. Pravi stručnjaci su oni koji su ovladali umetnošću upravljanja energijom na duhovnom nivou.

Meditacija, molitva i Space Clearing upravljaju energijom na duhovnom nivou stručnjaka koji obavlja sređivanje jednog prostora i života ukućana koji ga koriste.

Duhovni centar doma predstavlja dnevna soba. Dnevni boravak je mesto gde provodite vreme sa ukućanima, ali i mesto gde dočekujete goste. Ako živite u garsonjeri ili jednosobnom stanu, sami treba da napravite deo prostora koji će predstavljati duhovni centar Vašeg doma.

Posebno mesto za duhovni rast u domu treba da odredite u mirnom delu Vaše nekretnine i da u okviru istog napravite mini-oltar. Duhovni mini-oltar će biti centralno mesto Vaše meditacije, unutrašnjeg mira, lične obnove i molitve. Mesto gde se Vaš duh obnavlja i komunicira sa višim silama.

Na unutrašnjem skladu duše, redovno se radi. Duhovnosti se čovek obično okreće nakon nekih životnih tegoba. Nemojte i Vi tako da činite. Naučite da radite i da se često obraćate kosmičkim silama. Umirite um. Upalite sveću, stvorite magičnu svetlost u domu. Očitajte molitvu. Meditirajte. Otvorite se za prijem dobrih stvari, nebeskih signala i kosmičkih smernica. Duboko udahnite. Osetite život. Osetite dom kome pripadate.

Back To Top
Search