Skip to content

Kosmicki Feng Shui

Kosmicki Feng Shui

Kosmicki Feng Shui je povezivanje misli osobe sa nebeskom enegijom. Vasa unutrasnja duhovnost i mogucnost da zivite u visokom stanju svesti predstavlja veoma mocan sistem. Potrebno je raditi na svojoj mentalnoj moci i i moci vizuelizacije, kako biste ovom vrstom zastite napravili jak stit, koji ce odbijati sve negativnosti i stetnu energiju usmerenu ka vasoj nekretnini i ukucanima koji zive u njoj. Na ovaj nacin vi usmeravate kosmicku energiju da okruzi vas dom i zastiti ga.

Aktiviranje kosmicke energije
Ovaj sistem moze da se radi svakodnevno i mimo putovanja i godisnjih odmora.
Stvorite misaonu sliku bele svetlosti koja obavija vas dom. Ta bela svetlost treba da bude dovoljno gusta da ima svoju jacinu ogromne moci koju nista ne moze da osteti. Ovo radite svake veceri pre spavanja. Na taj nacin, vi stvarate zastitu za svakoga ko zivi u vasem domu, tokom nocnih yin sati.

Beli balon
Iskoristite vasu mentalnu moc i snagu vizuelizacije.
Jedan od naboljih zastinih vizualizacija za vas dom, samim tim i za vas i vasu porodicu, je da vizualizacijom i upotrebom kosmicke energije stvorite belu svetlost koja okruzuje – kao beli balon – vasu kucu ili stan. Ova bela svetlost moze da se zamisli i u obliku belog balona. Taj balon ima cvrstu opnu koju nista ne moze da probije, ni vetar, ni oluja, niti ljudska ruka. Ova zastitna caura kosmicke energije ima ogromnu moc.

Beli auto
Isto mozete da uradite i sa vasim automobilom, bez obzira da li ga ostavljate uparkiranog, ili njime krecete na dug put. Svaki put uradite kosmicki Feng Shui zastite.

Meta je nesto sto je ,iznad’ – iznad fizickog nivoa. Kada se bavimo metafizikom, sa nivoa koji je iznad stvarnosti, na fizickom nivou delujemo i svoje misli ostvarujemo.

Back To Top
Search