Skip to content

Magična svetlost u Vašem domu

Dom ispunjen svetlošću pruža osećaj radosti i sreće. Svetlost sveća predstavlja element vatru i stvara posebnu atmosferu u prostoru. Vatra u domu predstavlja čistu energiju i označava snagu volje. Svetlost sveća osvežava prostor. Dim iz njenog plamena služi da prenese poruke iz domena materijalnog u astralni svet.

Snaga vatre se od pamtiveka koristila kada je bilo potrebo da se očisti velika energija beživotnih misaonih oblika, ostavljenih u nekom prostoru.

Promena energije u domu

Potrebno je da izaberete mirisnu sveću koja Vam se najviše dopada, i po dizajnu i po mirisu.

1. Odaberite sveću
Pažljivo izaberite oblik i dizajn sveće, jer kada imate lični osvrt na pomoćna sredstva sa kojima radite na energiji svog doma, onda će data energija biti učinkovitija.

2. Koncentrišite se
Koncentrišite se na čišćenje prostora prilikom paljenja sveće i obratite se snazi vatre.
„Molim ovu sveću i njenu energiju vatre, da svojim plamenom očisti i zaštiti ovaj prostor. Neka njena svetlost ukloni sve negativnosti.“
Zamislite, kako će plamen ove sveće zaprljanu energiju prostora pretvoriti u željenu.

3. Krenite
Sa upaljenom svećom krenite od ulaznih vrata, u pravcu kazaljke na satu (udesno, kroz prostor). Posebnu pažnju poklonite svakom pristupačnom uglu prostora. Neka svetlost i miris sveće ispune svaki deo Vašeg doma. Svaku prostoriju ispunite svojom željom. U svakoj prostoriji izgovorite pripremljenu rečenicu koja pokazuje Vašu nameru ubacivanja svetlosti u prostor.
„Neka svetlost ove sveće… (izrazite želju)… u prostoriji.“
Svaki put u svakoj prostoriji, pogledom na plamen sveće, zamislite kako se njena svetlost širi kroz čitavu prostoriju.

4. Ugasite sveću
Ako ste odabrali sveću u staklenoj posudi, ostavite je na mini-oltaru (mestu koje ste odabrali da od njega krenete) da do kraja izgori. Ako treba da ugasite sveću, obavezno to uradite tako što ćete sa dva prsta da dodirnete fitilj.

5. Zahvalite se
Zahvalnost uvek upućujete elementu sa kojim radite. Ovoga puta, zahvaljujete se energiji vatre.

Back To Top
Search