Skip to content

Tajne za privlacenje novca

Tajne za privlacenje novca

Kada vam je potreban novac, i nemate ga dovoljno, imate ogroman stres i zamor zbog finansijskih teskoca. Tada se kolebate izmedju osecaja panike i uzasa (kada nemate novca), do osecaja ogromnog zadovoljstva kada novac stigne.

Smene nestasice i bogatstva su normalni delovi zivota, voleli mi to ili ne. Dokle god je ovaj ciklus smena nestasice i bogatstva (imanja i nemanja) normalnog toka, mi cesto taj ciklus pogorsavamo svojom negativnom energijom ishitrenih misli i akcija, te pravimo zastoj u njegovoj brzini smenjivanja. Sto vise panicimo oko novca, vise se hvatamo za njega, i vise mislimo da je mahnito potreban – on i dalje „plese“ sto dalje od nasih mogucnosti. Mi mozemo da imamo koristi od razumevanja cinjenice da je prosperitet nista drugo do protok korisne energije kroz nas zivot.

Kada shvatite kako rade „slavine“ u prirodi, vise se necete boriti za novac. Naucicete kako se ophoditi prema njemu. Vise necete vrsiti pritisak da ga imate, ili ga prositi… jer ce on sam doci lagano, i bez napora (ponekad i vrlo brzo). Kada iskombinujete snagu fokusa akcije i snagu ispravnog misljenja i postojanja – vi cete promeniti vas odnos sa novcem… i kada se to desi bice prava magija!

Zato naucite metafizicke tajne ophodjenja prema novcu, i privlacenja istog, ali tek nakon korekcija odredjenih delova u vasim nekretninama, jer jedno bez drugog ne ide.

DRVO NOVCA

Sta zapravo zelim?

Ono sto zelite treba i vizuelno da prikazete (skica, slika, crtez) na vasem drvetu prosperiteta. Mozete da ga uramite i okacite na zid, ali svaki dan da imate mogucnost da ga vidite.

Zasto drvo? Zato sto daje metafizicku energiju rasta.

Potrebno je:

  • A4 papir
  • nacrtati drvo
  • sareno obojiti tako da vam se bas svidja
  • na grane zalepiti slikice ciljeva i zelja

3D drvo

Mozete sami da napravite svoje drvo prosperiteta, koje ce da stoji u dnevnom boravku ili jednom delu hodnika (ali ne blizu ulaznih vrata u dom).

Potrebno je:

  • cinija sa peskom
  • grane
  • papirici, novcanice, ili kineski novcici (imaju rupu u sredini i mogu da se okace o drvo)

KASICA ZA SITNIS

Aktivator novca moze da predstavlja kasica za sitnis. Svaki dan treba isprazniti prikupljen sitnis, pa cak i onaj koji se nalazi svuda po domu, te ga staviti u ovu kasicu. Kada se novac spusti – zamisliti kako ce se umnoziti veoma brzo i kako ce se kasica brzo napuniti. Kada napunite kasicu – ispraznite je, kovanice zamenite u banci za papirni novac, i obavezno taj novac treba donirati. Morate da ga ,otpustite’ od sebe, kako bi nekome pomogao, na osnovu njihove zahvalnosti vratice se vama umnozen.

Ucenici i klijenti Feng Shui Instituta svoje kasice isprazne u kesu i odnesu na Oltar, u Crkvu.

TABLA ZA PROSPERITET

Tabla za prosperitet predstavlja vizuelni prikaz onoga sto zelite u materijalnom svetu: novi auto, stan, kucu, telefon, putovanje, odredjenu sumu novca, ispisan cek, torbu, novu garderobu…

Svaki put kada pogledate vasu tablu za prosperitet, vasa podsvest komunicira sa univerzumom i time vidite sebe u bliskoj buducnosti, sa zeljenim novitetima.

Obavezno svoju tablu postavite u spavacu sobu, kako drugi ne bi mogli da je vide.

Tajna je da svaki put, kada pogledate, u sebi stvorite emociju kojom osetite kako vec uzivate u tome sto ste stekli ili dobili (osecaj ulaska u model zeljenog automobila: miris novog, kljucevi u ruci, boja… prilazite, otvarate, i sedate u vas novi auto).

Jednom mesecno promenite poziciju slika koje predstavljaju ciljeve u daljoj buducnosti, jer time pokrecete energiju table prosperiteta.

DOPUSTITE IZOBILJE

Vase izobilje je reakcija na vase unutrasnje vibracije koje imate po pitanju novca. Iz upotrebe izbacite rec „zaraditi“, i zamenite je recju „dopustiti“. Sta treba da dopustite? Treba da dopustite energiji novca da udje u vas zivot. Treba da budete otvoreni za prijem, ali prvenstveno da znate sta zelite, koliko, i zbog cega.

Zapamtite da sva bogatstva, koja zelite ili trebate, se nalaze na dohvat ruke. Sve sto morate da uradite jeste da identifikujete sta zelite.

Back To Top
Search