Skip to content

Misterija broja 8

Brojevi su osnovni simboli u mnogim proračunima i analizama. Njihova upotreba je neizbežna, a znanje o njima, ukoliko želite da vladate određenim aktivacijama, obavezno je.
Svaki broj poseduje spiritualnu suštinu i sposobnost.

Suština broja 8
Broj osam prezentuje beskonačnost, materijalni prosperitet, lična snaga i moć, blagostanje, autoritet, liderstvo, poverenje, određenost i tajnovitost (skrivena znanja), zaštitu i blagoslov.


Nije sasvim poznato gde je umetnost numerologije započeta. Stare Maje praktikovale su numerološke proračune. Stari Mesopotamci, takođe. Mnogi misle da arhitektura i struktura piramida u Meksiku i Egiptu kriju u sebi numerološke tajne kodove.


Od prvog dana istraživanja, broj 8 imao je posebno mesto. Smatran je za najbolji broj u univerzumu. Broj osam često se smatra BOŽANSKIM brojem. Sve u univerzumu je beskonačno. Kada ispisujete broj osam, to je jedini broj koji ima krivudavu putanju talasa yin & yanga, to je broj koji svojim ispisivanjem nema početak i kraj. Njegove linije prepliću se ka gore i dole, i prave ples neverovatne energetske snage i sklada.

U svakom broju osam postoji strategija i organizacija stvaranja prosperiteta. Broj 8 snažno je povezan sa obnavljanjem, regeneracijom u svim oblicima (uključujući i zdravstvene), ali i dobrim potencijalom za materijalizaciju finansijskog bogatstva.


Pitagora
Pitagora je bio grčki filozof, fizičar i matematičar koji je živeo u VI. veku pre nove ere i koji je bio okrenut istraživanju mističnog značenja brojeva. Stvorio je nauku od toga. Smatrao je da svaki broj ima tačno značenje i da se pomoću brojeva ništa ne može shvatiti i spoznati, jer se brojevi koriste pri svakoj misli i radnji.
Pitagorine tajne su se vekovima prenosile sa učitelja na učenike, a kada bi učenik postao učitelj, podučavao bi novajlije i time bi se nastavljala tradicija. Kao i mnogi drugi poznati ljudi, a i danas mnogi biznismeni, nekada se i Napoleon Bonaparta služio numerologijom, uz čiju pomoć je procenjivao svoje visoke oficire.
Na osnovu numerološkog koda osobe saznaje se psihološki profil ličnosti što je veoma bitno u poslovanju. Više o tome u sledećem broju časopisa.


Broj osam je broj preduzimljivih osoba, onih koje žele moć, visok društveni status, koje imaju ambicije, veliko samopouzdanje, jasne ciljeve, mnogo energije. To su osobe koje su ,magovi’ u svom poslu i u finansijama, stručnosti i efikasnosti.

Dom broj 8
Kuća ili stan koji imaju broj 8 smatraju se za srećan dom, mesto gde nikada neće biti finansijskih teškoća, bez obzira na sva poslovna variranja.
Domovi i kuće sa brojem 8 treba da imaju velike prozore, glamurozan nameštaj, veliki dnevni boravak sa kaminom, svetao ulazni hol i smeđe nijanse dizajna.

2021 i broj osam
Svake godine sreća u prostoru se menja, promenom pozicije godišnjih Letećih zvezda iz sazvežđa Ursa Major (Veliki medved). Korekcije po godišnjim Letećim zvezdama u svakom prostoru , neizbežne su za sve one koji se bave metafizičkim sistemima. Kada je godišnja Leteća zvezda dobra u određenom delu prostora (kao ove 2021. godine u oblasti zapada) pravilo je da se ovaj deo prostora što više koristi  (čovek je najbolji aktivator) plus postavka aktivatora za zvezdu broj 8.


Ukoliko zapad svoje nekretnine u 2021. godini održavate aktivnim, to će se povoljno odraziti na aspekt prosperiteta u domu. Sreća će vas pratiti na razne i neočekivane načine. Ova zvezda donosi divan uspeh kada je ovaj sektor dobro osvetljen i aktiviran sa yang energijom.

PORUČITE BUKLET  Feng Shui tajne 2021 i saznajte koja zvezda se nalazi u kom polju


Sve što poželite da vam se isplati (vaša ulaganja) i da budete od toga na dobitku, aktivirajte ove godine u zapadu prostora. Aktivacija podrazumeva element zemlju (kristalna rasveta) ili još bolje, postavku luksuznog broja 8 u 3D obliku, kao i redovno korišćenje ovog dela prostora.

Odlično je ako se ovde nalazi spavaća soba, otvoren hodnik, dnevni boravak, pa i kuhinja jer korišćenjem prostora biće aktivna pozitivna zvezda broja 8.

 

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search