Skip to content

Feng Shui design novčanik

Sve što želite da imate treba da aktivirate fokus tačkom akumulacije. Želite više prihoda – aktivirajte dodatnu delatnost. Želite više keša – iznajmite sef. Želite da uvek imate dovoljno novca – izaberite pravi novčanik.

 

Tajna kaže da Univerzum šalje onog momenta kada zna gde je to bitno mesto.

 

Novčanik je najbitnija tačka akumulacije svakodnevnih prihoda. Uvek možete znati koliko osoba ima novca kada pogledate kako je stavila novčanice u novčanik. Da li su izgužvane, neobavezno savijene na pola, pomešane sa papirićima? Ovako ,sređen’ novčanik govori da osoba nema dovoljno. Neorganizovani i neuredni novčanici ne mogu da privuku nove prihode.

Da li imate novčanik?
Obično muška populacija neće da nosi novčanik i redovno ima finansijske probleme (pa čak i milioneri, koji ih ne nose – njima su suđeni neplanirani izdaci). Zato treba razmisliti da li posedovati novčanik. Ne morate da ga nosite sa sobom, ali ga koristite kod kuće. U njemu čuvajte deo novca. Redovno dodavajte i uzimajte iz njega. Novčanik nikada ne sme da bude prazan. Novčanik može da stoji u spavaćoj sobi, ili u radnom stolu. Bitno je da ga imate, da je vaš, i da ga često otvarate.

Koje je boje?
Boja novčanika je bitna jer sistem pet elemenata, ima energetski uticaj na frekvenciju novca. Boja metala koja prikazuje svet finanija, jeste zlatna.

Za žene: prevashodno novčanik boje zlata! 

Može da se izabere i crveno zlatni (crveno – vatra, zlatno – metal, po sistemu elemenata vatra topi metal i pretvara ga u tečno zlato).

Za muškarce: braon sa zlatnim detaljem (braon – zemlja – stabilnost, zlatno – metal, po sistemu elemenata zemlja stvara metal = stalni prihodi).

PRAVILA ZA NOVČANIK

Da li su novčanice lepo složene?
Ako novčanice nisu lepo složene, onda je nered i blokiranost u novčaniku i u energiji vaših finansija, kao i u domu. Nered u novčaniku prikazuje vaše nepostovanje prema novcu. Slika na sliku, od najmanje do najviše, jedna pregrada za novčanice koje svakodnevno koristirte. Drug apregrada za novčanicu aktivator.

Da li je novčanik pun papira i vizit karti?
U novčaniku nikako ne smete da nosite neplaćene, ili čak i plaćene račune, jer će uvek privlačiti energiju plaćanja. Poželjno je nositi odvojen vizitar za papiriće i vizit karte. Zdravstvena knjižica u novčaniku prikazuje da će ,Vam trebati’. Izbacite je iz novčanika. Novčanik nije mesto z aporodične fotografije. Tada se novac samo deci unucima daje.

Da li ste ponosni svojim novčanikom?  
Treba da budete ponosni vašim novčanikom, jer, ako ga ne volite, nećete ni moći da ga ,punite’. Kada kupujete novčanik, izaberite tako da baš taj želite. Koliku svotu novca nosite u njemu? Metafizička tajna kaže: da uvek treba da imate malo više novca u novčaniku od uobičajenog, jer to priziva jos veći priliv.

 

ŽELITE FENG SHUI NOVČANIK?  Feng Shui design – Sandra Drinčić

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora (Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search