Skip to content

Metafizički milioner

Drvo je u dvorištu suvo. Prozor je napukao. Fasada se ljušti. Curi slavina. Ne radi svetlo ispred ulaznih vrata. Škripa se čuje kada se vrata od ostave otvaraju. U kupatilu je otpala pločica…. Osećaj tuge prisutan je u domu. Depresivnost i mrzovolja. Počinje neko da kuka, da se žali i objašnjava kako je žrtva.

Odlaganje popravki po domu, odlaže dolazak novca.

 

Retko možete da čujete da je neko uspešan i da živi u neodržavanoj kući. Kada  vlasnik kuće postaje još uspešniji, tada kuća počinje sve više da podržava i prezentuje njegov uspeh: ima novu fasadu, lepo zelenilo, čiste prozore, luksuzne zavese i novi enterijer.

Počnite da se osećate kao milioner. Uđite u vaš stan pogledom njihovih očiju i preuredite ga. Stvorite veoma čist, svetao, atraktivan dom. Podignite Qi energiju svog doma. Probajte da oponašate milionera jer time ulazite u metafizičke tokove koji vam otvaraju put ka prosperitetu, verovali ili ne. Kada su vaše misli takve, postupci podržavajući, počinjete da podižete svoje samopouzdanje. Velika lična snaga stvara nove ideje, kao novi udah na svežem alpskom zraku koji učini da i glava „prodiše“.


Da li vaš dom svojim izgledom kaže: ,Dobrodošli novci moji’

Stvorite milionsku finansijsku energiju u domu i oko njega jednostavnim metafizičkim principima.

 Počnite ispred ulaza. Ako vam je pločnik napuknut i podignut zbog korenja nekog drveta, ili su pločice u zgradi popucale, malo je verovatno da će vam se prilika ukazati na ulaznim vratima. Dajte prednjoj strani doma neki oblik preuređenja (za kuće pejzažni, za zgradu dekorativni) i napravićete „Dobrodošlicu“ energiji novca.

Osvetlite se kao Las Vegas da biste podigli finansijski Qi. Nikada ne dozvolite da rasveta ne radi, da su sijalice pregorele, da nemate dovoljno stetla.  Prljave lampe ili uređaji, prigušene i pregorele sijalice stvaraju nemogućnost da jasno sagledate život ili razvijete inicijativu u svom finansijskom životu. Uzalud najlepši kristalni luster ako su njegovi kristali puni prašine.

Proverite da li ima ikakvih curenja okolo doma i unutar. Od oluka oko krova, sudopere u kuhinji, sa baštenske česme, preko svih slavina. Kada voda curi, novac odlazi. Voda takođe može biti i izvor emocionalnih problema – bilo da je to prazan bazen (nedostaje voda = nedostaje novac) ili slučaj crne plesni u ćoškovima kupatila (trošenje na ono što ne želite). Kada voda potpuno nedostaje ili je ima previše, emocije mogu biti nestabilne. Kada je osoba emotivno nestabilna, nije sposobna ni novac da pravi.

Blistavi prozori predstavljaju jasnoću. Ne možete da se usredsredite ili donesete odluku? Možda je to zato što je prozorima potrebno čišćenje. Prozori predstavljaju oči i način na koji unosimo informacije u svoj um. Prljavi prozori ometaju našu sposobnost da jasno vidimo način stvaranjanovih finansija. Najgori slučaj besparice jeste život u potkrovlju bez normalnih prozora!!! Samo krovni prozori onemogućavaju dobru finansijsku situaciju ukućana jer oni nemaju jasne vizije za stvaranja dodatnih prihoda. Život u takvom prostoru je preživljavanje.

Prefarbajte zidove i popravite vrata. Ako je pas ogrebao vrata, ako su mačke pokvarile kvake,  zidovi su prljavi od otisaka prstiju, sve to vidljivo stvara ukućanima osećaj da prilike nedostaju i da život uopšte propada, a osećaj beznađa se u ovaj dom useljava.

Suva trava. Oronulo dvorište.Ovo je siguran način da stvorite ozbiljne finansijske poteškoće. Kada pejzaž umre ili ako u travi poraste korov, postoje velike finansijske prepreke. Milionska tajna je uvek obraćati pažnju na okolinu. Čak i ako je vaše dvorište malo, dajte mu uticaj i uložite novac u njega, jer se uređenje zemljišta isplati finansijski, a potpomaže zdravlje i vitalnost.  Sada shvatate zašto se kaže da u gradu stan koji nema terasu = nema sreću. Uredite svoju terasu kao najlepšu mini oazu prosperiteta.

Odvežite se od držanja svega (,treba će’).Odličan način da imate manje je da se držite svega što posedujete. Ormari milionera su uredni. Ne pretrpavaju ih, već su najlepše složeni. Uvek postoji prazan deo za nešto novo.  Stvaranje prostora za više jedinstveni je najbolji način da se akumulira još. Ne plašite se da se rešite što je više moguće nepotrebih stvari, kako biste u svom životu stvorili više prostora za ono što želite. Novac je energija i kada vaša kuća ima previše stvari, ostaje malo prostora za prosperitet.

 Bolja energija doma = više zdravlja = više novca

 Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

 

Back To Top
Search