Skip to content

TA FAMOZNA OSMICA

Moja metafizička tajna kaže ovako ,Bez dobrog logo dizajna nema ni uspešnog poslovanja.’ Ovo je samo jedna od metafizičkih stavki vezanih za poslovni uspeh.

Uspeh se u mislima stvara, metafizikom podržava.

Kostur uspeha sadrži dobru ideju od koje sve kreće. Zatim, poslovni plan za uspeh koji osim novčane kalkulacije ima famoznu vizuelno – medijsku prezentaciju, sa prikrivenim metafizikim sistemom.  Brojevi su osnovni simboli u mnogim proračunima i analizama. Njihova upotreba je neizbežna, a znanje o njima, ukoliko želite da vladate energijom, obavezno je. Svaki broj poseduje spiritualnu suštinu i sposobnost. Ali ta famozna osmica…

Od prvog dana istraživanja, broj 8 imao je posebno mesto. Smatran je za najbolji broj u univerzumu. Broj osam smatra se BOŽANSKIM brojem, jer sve u univerzumu je beskonačno. Ljudi koji u svom datumu rođenja imaju broj osam, ili su rođeni u godini koja se završava na broj osam, rođeni su sa posednim blagoslovom, to znam iz ličnog dugogodišnjeg istraživanja.

Suština broja 8 je u konceptu stvaranja njenog oblika. Kada ruka osmicu ispisuje ona u sebi ima ples yin & yang energije, ima tok koji se pisanjem širi, sužava, uvija, ukršta. Ona početak i svoj kraj ima u srcu svom – tačka iz koje počinje osmica da se ispisuje predstavlja njen centar. Osmica simbolizuje beskonačnost, materijalni prosperitet, ličnu snaga i moć,  blagostanje,  autoritet, liderstvo, poverenje, određenost i tajnovitost (skrivena znanja), pomoć Neba, blagoslove. Na sve to, ogroman prosperitet. Za mnoge, koji ne znaju da se usklade sa njenom energijom (ne vladaju metafizičkom naukom) osmica može da bude prejaka i za njih veoma destruktivna.

U svakom broju osam postoji strategija i organizacija stvaranja prosperiteta. Broj 8 snažno je povezan sa obnavljanjem, regeneracijom u svim oblicima (uključujući i zdravstvene), ali i dobrim potencijalom za materijalizaciju finansijskog bogatstva.

Primer: datum i vreme početka ceremonije otvaranja olimpijskih igara
2008. godine u Kini počela je: dana 08. 2008. – vreme 08:08:08

Broj osam je broj preduzimljivih osoba, onih koje žele moć, visok društveni status,  koje imaju ambicije, veliko samopouzdanje, jasne ciljeve, mnogo energije. To su osobe koje su preduzimljive u svom poslu i u finansijama, stručnosti i efikasnosti.

Kuća ili stan koji imaju broj 8  smatraju se za srećan dom, mesto gde nikada neće biti finansijskih teškoća, bez obzira na sva poslovna variranja.Domovi  i kuće sa brojem 8 treba da imaju velike prozore, glamurozan nameštaj, veliki dnevni boravak sa kaminom, svetao ulazni hol i smeđe nijanse dizajna. Oni treba da budu ,otvoreni’ za prijem prosperiteta.

Naime, tradicija stvaranja logo dizajna svetskog fudbalskog prvenstva traje od 1930. godine kada je prvi put i održano. Logo svetskog prvestva u Kataru predstavljen je simbolikom njihove zemlje, protkan tradicionalnom umetnosti arapskog regiona: centralna forma amblema inspirisana je tradicionalnim vunenim šalom, takođe i sa ostalim simboličnim elementima vezanim za fudbal i lokaciju gde se održava.  Ali, ključna tajna jeste u broju osam. U logo dizajnu svetskog prvenstva u Kataru osmica prezentuje osam stadiona. Zašto baš osam, a ne devet ili sedam?! Pročitajte opet pređašnji opis analize broja 8 i sve će vam biti jasno. Prosperitet u ovom XXI veku u sebi ima obavezne  metafizičke tajne univerzuma.

U uspešnom poslovanju nema prepuštanja ,kako bude’ u pravljenju planova i njihovoj uspešnoj realizaciji. Primer za to jeste izgradnja objekta Burj Khalifa. Ovo je objekat koji se uzdiže na visini 828 metara. Od prvog dana projektovanja, generalni direktor firme Emaar ( Mohamed Alabar) tražio je simboliku broja osam u svemu. Njegovo interesovanje za Feng Shui numerologiju poznato je svim njegovim saradnicima. Zato se prodajne cene svih njihovih objekata u svetu, i ovde kod nas završavaju sa mnogobrojnim osmicama. Ali, nikada ni u čemu ne treba preterivati.

Poslovanjem rukovodite i prosperitet stvorite.

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search