Skip to content

Pojačaj svoju dušu

Svoje potrebe morate negovati, svoju dušu sami milovati, potražnju sa srećom pretvoriti u stanje stvaranja sreće. Ojačajte sebe, svoju unutrašnju energiju, svoju ličnu snagu, pojačajte mentalnu kreativnost i probudićete visočanstvo dobre energije u sebi!

Kada to uradite, sva kosmička bogatstva i unutrašnja lepota dozvoliće vam da imate velike koristi od sebe, a to je prvenstveno dobro zdravlje. Zdrava osoba može da bude zadovoljna, srećna i uspešna. Da biste to bili u potpunosti, osim zdrave ishrane, rekreacije, dobrog sna i zdravog prostora, najbitnija stavka jeste sreća vase duše.

Probudite svoje lične, velike vizije, jer samo tada možete iskreno da zagrlite svaku neverovatnu stvar koja vam dođe.

DOBRIM NAVIKAMA ULEPŠAJTE SEBI SVAKI DAN

1. Probudite se sa osmehom
Kažite sebi ,ja sam otvoren za prijem svih dobrih stvari koje će da uđu u moj život danas’. Osetite svim čulima kako će današnji dan da bude odličan!
dobro raspoloženje = privlači dobre događaje

2. Meditirajte
Kada želite da povećate svoju mentalnu moć, budite fini sa svojim umom. Dajte mu šansu da ujutru ,proradi’ svakog jutra i svako veče da se smiri pred ulazak u san.

3. Pozdravite prirodu
Kada se probuidte i ustanete, fizički prvo otvorite prozor ili vrata terase u vašoj spavaćoj sobi i poželite ,Dobro jutro’ gradu, suncu, kiši, nebu, vetru, ptici, oblaku itd. Uskladite se sa energijom prirode i udahnite duboko.

4.Obucite se lepo
Budite zadovoljni kada vidite sebe u ogledalu. Morate sami sebi napraviti osmeh zadovoljstva.
Morate prvenstveno sami sebi da budete lepi.

5 Cenite sebe
Volite svoju individualnost, poštujte svoje reči, svoje poglede i ideje. Budite sigurni da ste jedinstveni. Budite ponosni svojom dobrotom koju stvarate u sebi svakodnevno.

Negujte svoju nežnost da procveta

6. ŠTA posedujete sada, uživajte u tome
Uživajte u svim sitnicama koje posedujete. Uživajte u svakoj noti luksuza, u mirisu hleba, u čistoći prostora, boji zavesa, vazi sa cvećem.

7. Stvorite svoju ličnu sreću
Budite odgovorni sami za svoju sreću stvarajući osećaj zadovoljstva sami sobom.

8. Budite hrabri
Šta god da želite, odlučno krenite ka tome. Svaki svoj san možete da ostvarite. Ugasite taster koji se zove strah. Nemojte dopustiti strahu da vas zaustavi u toj nameri.

9. U redu je da budete površni
Nema potrebe da se zbližavate sa svima oko vas. Ljudi često greše jer daju svoje unutrašnje misli i svoje mišljenje svima. To iscrpljuje. Koliko puta ste nešto ispričali, a kasnije sami sebi rekli da nije trebalo to da uradite.

10. Povećajte mudrost svoga bića
Svoju duhovnost podižete i podešavate na viši nivo tako što se molite . Molitva čuda stvara u vašim životima. Probajte. Duša je najsrećnija kada ona komunicira sa silama univerzuma.

Budite srećni u svojoj duši!

 

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search