Skip to content

Odblokirajte negativnu energiju

Odblokirajte negativnu energiju

Negativna energija se najbolje sprecava ili neutralise unosenjem nove sveze energije u zivotni prostor. Nova energija je mlada, sveza, vitalna, ona obnavlja svaki deo doma i cini Qi koji se nalazi unutra snaznim i rastucim.

Unosenje novog Qi -a

Kineski Taoisticki majstori su uvek naglasavali vaznost odnosa yinga i yanga, koji mora biti uskladjen sa njihovom snagom i poletnom energijom. Yang energija koja je ostarela i iscrpljena ce se postepeno pretvoriti u yin ukoliko je ne osvezimo i ne damo joj novi podstrek.

Metod svezeg cveca

Cvece predstavlja svezu i novu energiju, energiju novog pocetka i cvetanje razlicitih mogucnosti. Jednom nedeljno, na tri mesta u domu, unesite sveze cvece: u ulazni hodnik, dnevnu sobu i trpezariju.

Ulazni deo – nove mogucnosti.
Dnevna soba – duhovni centar doma.
Trpezarija – finansije.

Pomeranje namestaja

Da biste omogucili da se Qi energija krece kroz vas dom: najmanje jednom godisnje pomerite namestaj bar 1 cm. Neverovatno je koliko snage cete osetiti u vasem telu posle pomeranja namestaja.

Nova dekoracija vaseg doma

Promenite dekoracije doma svake 3-4 godine. Moze biti dovoljno samo da osvezite zidove novom bojom, ili uz pomoc Feng Shui strucnjaka da koristite ozbiljnija renoviranja u skladu sa promenljivim letecim zvezdama.

Ovo moze podrazumevati:

  • postavljanje vodenih predmeta u odredjene uglove,
  • promene vrata-prozor, prozor-vrata, ili
  • fizicko prosirenje sobe da bi se omogucilo da pozitivan Qi tece kroz prostor.

U prostoru uvek vlada dobar osecaj posle dobro isplaniranog Feng Shui renoviranja. To renoviranje podstice bujicu nove Qi energije u vas dom, sto ima vrlo snazan revitalizujuci yang efekat.

Back To Top
Search