Skip to content

Uspešno lice

Prvih 30 sekundi nečijeg pogleda, pojave, stava, držanja, određuje konačan ishod sastanka sa datom osobom. Ljudi su od pamtiveka čulima reagovali tokom prvih par sekundi trajanja nove interakcije, te je tako i dan danas, bez obzira da li posmatrate nečiju vizit kartu, nečiji web sajt ili interagujete sa samom osobom.

Stvorite uspešno lice tako što ćete se fokusirati na svoje dobre odlike i aktiviranje unutrašnje energije kroz akupresuru podmlađivanja. Obraćanje pažnje na vaše fizičko blagostanje i ličnu negu je idealan način da stvorite moćno lice. Sam čin dodatnog napora u vezi sa vašom fizičkom pojavom pojačaće vaše samopouzdanje i omogućiti vam novi ,udar’ energije koji će ojačati vašu ličnu harizmu.

Ni jedno lice, bez obzira koliko bilo lepo, ne može biti harizmatično ili uspešno ako ne reflektuje energičnu ličnost iznutra.
Harizma ne podrazumeva savršene crte lica, dobre osobine ili dobar izgled. Harizmu ne čini ,pakovanje’ već projekcija ličnosti. Njena unutrašnja lepota. A ta lepota opet zavisi od Qi energije unutrašnjih organa.
Ako vaša ličnost isijava ili emituje yang Qi energiju, tada će vam vaša aura obezbediti savršen efekat vašeg prisustva gde god da se pojavite.

Razvijanje harizme
Da bi ste reflektovali svoju moćnu ličnu harizmu počnite da stvarate sjaj i svetlost u sebi. Morate misliti pozitivno i moćno da bi ste takvi i postali. Morate voleti svoju posebnost i posebnost svoje pojave da bi ste postali lepi. Možda najvažnije od svega, morate verovati da vaša celokuona ličnost ima jedinstvenu i unikatnu energiju koja stvara vašu posebnost.

Vera u sebe ne dolazi preko noći već se godinama gradi. Što pre sa tim krenete ranije će vaša pozitivna harizma početi da isijava iz vas. Često je vaša unutrašnja živost i energija osnažena verom da dobro izgledate.

Praksa – Qi akupresura lica
Prvo pronađite tačku, zatim zatvorite oči, lagano i duboko dišite i koncentrišite se. Uvek slušajte ritam svoj disanja. Blago pritisnite određenu tačku. Vizueno zamišljajte kako kroz nju ulazi enegija koja počinje da obasjava taj deo vašeg lica i koja prodire do organa koji prezentuje tačka i podmlađuje ih.

Back To Top
Search