Skip to content

Unutrasnji Feng Shui

Unutrasnji Feng Shui

Unutrasnji Feng Shui predstavlja moc vaseg uma da ostvari sve sto pozeli (u realnim licnim mogucnostima). U ovom slucaju, Feng Shui podrazumeva energetski tok pozitivnih misli.

Postavi veliki cilj
Morate znati sta tacno zelite, zbog cega, kada i kako bi to trebalo da se realizuje. Mnogi ljudi nisu sigurni sta zaista zele, a tuguju za necim. Popricajte sami sa sobom. Odluku upisite u svesku zelja, dnevnik, ili na papiric koji cete nositi sa sobom.

Veruj
Najvazniji deo ove tehnike jeste verovanje da imate moc da ostvarite zacrtani cilj u stvarnosti, da ste ga zasluzili i da imate pravo na njega. Treba da budete svesni da to ne moze odmah da se desi. Za sve je potrebno vreme, a tokom vremenskog perioda realizacije nikada ne gubite veru da ce se cilj ostvariti.

Budi u sadasnjosti
Svoj cilj uvek postavi u sadasnjem vremenu, a ne u buducem (“ Ja sam…“, ili „sada sam….“, a nikako „Ja cu biti…“, ili „Ja cu imati…“).

Budi kreativan
Stvaraj slike dogadjaja koji realizuju tvoj cilj i oseti ih u sadasnjem vremenu. Sva cula treba da ucestvuju (sistem 5 elemenata). Napravi svoj pano zelja sa slikicama i postavi ga u spavacu sobu. Neka slikice prikazuju tvoj zeljeni cilj. Vizualizacija je mocno sredstvo komunikacije sa unutrasnjim „Ja“.

Neka tvoj cilj bude tvoja tajna

Cak i kada se ostvari, zadrzi svoju tajnu za sebe!!!

Previse price oduzima energiju i stvara gubitak moci za sledecu realizaciju!!!

Veruj u svoje vise „Ja“

Svako ima svog unutrasnjeg vodica. Ako on ne dozvoljava da se cilj ostvari – promeni cilj, ali nemoj da se ljutis jer sigurno se nije dalo zarad tvog dobra u buducnosti.

Back To Top
Search