Skip to content

Space Clearing kupkama

Kada je srce ispunjeno ljubavlju, nema moćnijeg sistema pročišćenja od njegove frekvencije. Ljubav u srcu, leči osobu i čisti osobu, i ulazi u sve ono što se nalazi oko nje. Ljubav iz srca ispunjava prostor najlepšim vibracijama.
Frekvencijom ljubavi iz srca, utičete na elektromagnetno polje svojih domova, i na sve ljude oko sebe. Tom ljubavlju, srce utiče na fizičko, emotivno i duhovno stanje osobe.

Space Clearing radite s ljubavlju, a onda, svakodnevno, nastavite da dosipate frekvenciju ljubavi u vaš dom na dnevnoj bazi.

Nekadašnji luksuz bogatih ljudi
Kupke predstavljaju sistem pročišćenja aure ali i aktivacije polja aure oko osobe. Od davnina njihova upotreba bila je lekovita. Samo bogati ljudi uživali su toplom kupkama. Stare, dugo istraživane recepture, dugogodišnjim radom na terenu u sferi Space Clearing sistema pročišćenja prostora, otkrivamo u ovom tekstu.

Kupke za prostor
,Kupka za prostor’ predstavlja najprostoiji ali i najefikasniji sistem rada ne promeni energetske frekvencije doma. Sve što vam je potrebno jeste staklena tegla sa poklopcem, voda, sveže biljke ili koštunjavo voće, prskalica i vaša određena namera.

Privlačenje ljubavi
Ako želite da privučete onoga ko će vas voleti, iskoristite moć hajdučke trave. Hajdučka trava se koristi za podizanje frekvencije privlačnosti. Čašu svežih listova hajdučke trave treba potopiti u teglu sa vodom i ostaviti tri sata u frižideru. Za kupku se koristi samo voda iz tegle a listovi se bacaju. Prostor isprskajte počevši od ulaznih vrata, sa namerom da nova energija prizove onoga koji će vas voleti.

Više ljubavi
Ako želite da budete više voljeni, koristite kupku od prokuvanih badema. Upotrebom ove kupke, prostor će dobiti frekvenciju veće ljubavi, vi ćete biti više voljeni, umiljati i željeni.

8 badema prokuvajte 10 minuta u vodi. Kada se voda ohladi, sipajte u prskalicu.

Razdvajanje
Ako želite da prekinete vezu sa partnerom, koja ne vodi vašim željenim ciljevima, onda iskoristite kupku od oraha. Orahe treba kuvati što duže, dodavajući vodu. Vodu iskoristiti za upotrebu a orahe bacite.

Moć cveća u prostoru

Nije bitna toliko vrsta cveća koju ćete da odaberete, već vaša moć namere za koju ga koristite. Veća količina cveća, daće jaču frekveciju.

Sveže rezano cveće iz cvećare ili sa pijačne tezge, može snažno da deluje na energiju ljubavi u vašem prostoru.
*roze ljiljan je odličan za nove ,probe’ i nove početke
*bele ruže absorbuju negativnost iz okruženja
*karanfili su odlični za stvaranje energije privlačenja
*hrizanteme stvaraju odličnu frekvenciju za novorođenče
*gardenija stavra frekvenciju partnerstva, zajednice i ojačavanja veze u prostoru
Idealno je da uneto cveće (svejedno da li je rezano ili u saksiji) odstoji u domu par dana a onda, kada odlučite da osvežite energiju u domu i aktivirate određenu frekvenciju, latice odabranog cveća otkinite i potopite u činiju sa vodom. Nakon tri sata, vodu sipajte u prskalicu i isprskajte dom.

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search