Skip to content

Prolećni Space Clearing

Prolećni Space Clearing

Proleće je sezona obnavljanja energije, osveženja i pročišćenja. Dobar prolećni Space Clearing može učiniti čuda u Vašim životima, počevši od osveženja prostora, nove energije doma, pa do ostvarenja mnogih želja i otvaranja novih puteva.

1.Uredite ulazni deo
Ulazni deo vašeg doma igra vrlo važnu ulogu. On daje simbolički prikaz kako sebe predstavljate svetu.
Ulazni deo predstavlja vašu životnu „hranu“ i vaše mogućnosti. Što je lepše uređen, pružiće vam i jače i veće realizacije, akcije i nove mogućnosti.

Postavite saksiju sa zdravim, rascvetalim cvećem pored ulaznih vrata. Okačite lepu sliku u ulaznom delu. Pojačajte rasvetu. Neka boje proleća „uđu“ u vaš dom.

 2.Uredite kuhinju
U kakvom je stanju kuhinja, takvog su zdravlja ukućani. Nered, gomile stvari, prljave krpe i umazana rerna, ne utiču dobro na zdravstveno stanje ukućana. Generalno sredite kuhinju, podrazumevajući i sređivanje svake fijoke, frižidera i police.

Tri nova „gosta“ ovog proleća u vašoj kuhunji, treba da budu: bosiljak, ruzmarin i nana. Ovaj trio, kao sveže biljke, uneće u oblast vašeg zdravlja novu energiju osveženja i ozdravljenja.

List bosiljka, par iglica ruzmarina i list nane, potopite u činiju sa vodom. Ostavite 3 sata da odstoji. Sipajte deo vode u prskalicu, a ostatak iskoristite da prebrišete kuhinjske delove. Prostor prvo prebrišite, a zatim isprskajte vodom iz prskalice. Neka vaša dela prati namera unosa sveže i zdrave energije u ovaj deo prostora.

3.Uredite spavaću sobu
Spavaća soba je mesto intimnog života, mesto vaše mašte i vizuelizacije, mesto vaših jutarnjih planova. Očistite spavaću sobu tako što ćete se rešiti nepotrebnih i pohabanih stvari. Kupite novi prekrivač ili nove zavese. Ispraznite prostor ispod kreveta, isti prebrišite rastvorom morske soli i jabukovog sirćeta i ponovo složite.
Otvorite prozor sa namerom da energija prolećnog osveženja uđe u vašu sobu. Latice ruža potopite u vodu i, nakon tri sata, sipajte vodu u prskalicu i isprskajte vašu spavaću sobu. Frekvencija ljubavi stiže u vaš život.

4.Otvorite prozore
Uključite muziku. Neka vibracije zvuka unesu veselu energiju u prostor. Otvorite sva vrata u domu. Otvorite dva prozora, jedan sa jedne strane nekretnine, a drugi sa druge. Upaljenim miksom biljaka za osveženje energije prođite kroz prostor od ulaznih vrata, od jednog do drugog prozora, sa namerom da ustajala energija izađe kroz jedan prozor, a sveža energija proleća da na drugi uđe.

Obnovite život, kako revitalizacijom energije prostora koji koristite, tako i energije u vašem telu.

 Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora (Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

 

Back To Top
Search