Skip to content

Space Clearing doma nakon letnjeg odmora

Prazna nekretnina nikako ne može da ima povoljan Feng Shui status, niti dobar energtski nivo. Bliži se period godine kada se nekretnine zaključavaju, roletne spuštaju, niko ih ne koristi… krećete na dugo očekivan godišnji odmor. Takozvano yin energetsko stanje nekretnine nastaje kada se ona duži vremenski period ne koristi.

Svako nekorišćenje prostora koje traje duže od tri dana, čini da se u domovima nataloži stagnirana energija. Prazne nekrenine koje su duži vremenski period zatvorene jer su u procesu prodaje, ne mogu nikako da imaju povoljan Feng Shui. Šta se dešava kada duži vremenski period nekretnina nema korisnike? Duži vremenski period nekorišćenosti prostora ( čovek – prostor) stagnirana energija zadržava u sebi loše molekule sa slabom frekvencijom kretanja.

Rešenje ovog problema nalazi se u Space Clearingu za stagniranu energiju.
Kada je nekretnina dugo bila prazna i bez stanara, prvenstveno treba da se uradi osnovno Space Clearing – energetsko pročišćenje stagnirane energije, kako se u povratku sa puta, to energetsko stanje ne bi odrazilo na zdravlje korisnika prostora (migrene, kašalj, kožni osip).

Space Clearing stagnirane energije podrazumeva sledeće:
*otvorite sve prozore i vrata, i napravite promaju kako bi nekretnina ,prodisla’
*sve zavese skinite i potopite pre pranja u rastvor morske soli, neka kratko odstoje
*upotrebite frekvenciju zvuka: radio muzika, cd, zvuk tibetanskih činija, udaraljki kako bi zvukom
pokrenuli kretanje atoma i molekula u strukturama prostora
*otvorite vrata svih ormana i plakara
*generalno sredite nekretninu a nakon toga, pripremite rastvor kojim ćete isprskati prostor

Potrebno je:
*voda
*činija
*fajtalica
*limun
*latice ruže
U činiju sa vodom potopite latice ruža, dodajte par kapi svežeg limuna i ostavite 3 sata da odstoji. Nakon toga, rastvor sipajte u fajtalicu u isprskajte prostor.

Savet:
Pre nego što zaključate nekretninu i krenete na odmor, ostavite upaljeno svetlo u hodniku. Ako ste nekretninu koju niko ne koristi dali u prodaju, ostavite svetlo upaljeno u ulaznom delu. Tajna kaže kada postoji yin stanje (tama) treba da omogućimo yang (svetlo).

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search