Skip to content

Aspiracija sreće

Životna sreća dolazi onda kada ste spremni za nju!
Svoj dom treba da uredite tako da se u njemu osećate prijatno, da svaki put u njega ulazite sa zadovoljstvom i da se njime ponosite.
U svom domu čovek treba da bude istinski srećan.

Na svoj dom i na svoju sudbinu treba da pazite svakodnevno. Zalivanje svoje svakodnevnice lepotom koja vas okružuje, daće vam sklad u svakodnevnom životu. Lepota koja vas okružuje može da bude i osmeh osobe, nekada zajednički ručak postavljen na prelepo dekorisanom trpezarijskom stolu, a nekada jedna postvljena nova tekstilna dekoracija.

Niste spremni za dolazak životne sreće i sopstvenog procvata, ako:
1.imate nered u domu, ormanu ili ostavi
Ovo pokazuje stanje slabost i bezvoljnosti.
Počnite svaki dan po malo da sređujete prostor, počevši od unutrašnjosti ormana.

2.niste svoj dom renovirali poslednje 3 godine
Ovo pokazuje da ste prošli kroz neku stresnu životnu situaciju koja se još uvek nije do kraja iskristalisali u vašem umu.

3.imate suvišnih stvari koje ne koristite duže od 5 godina
U vašem životu i dalje zadržavate strah od promene i imate gubitak samouverenosti. Poklonite garderobu koju dugo ne nosite i oslobodite se određenih nesvesnih tegoba.

4.koristite stare čaše i tanjire; možda su šerpe stare; možda činije imaju ogrebotine;
Ovo pokazuje da žalite za prošlošću i ne želite da prihvatitie sadašnju situaciju. Bacite, zamenite, kupite novo. Pustite da neke nove energije uđu u vaš život.

5. nemate živo cveće u domu?
Verovatno, nemate volje za dobre razgovore sa svojim bližnjima. Samotnjak ste u duši.
Sveže cveće uneto u dom, donosi energiju osveženja.

6. ne volite vaze i druge dekoracije, mislite da su to samo stvari koje skupljaju prašinu?
Ovo pokazuje da su vaši roditelji bili strogi i zahtevali su poslušnost.

7. ne volite da sređujete dom i stalno gunđate zbog toga
Još uvek zadršavate u sebi unutrašnji bes prema nekome ili vas u domu neko veoma iritira. Svoj dom treba voleti i raditi na njegovoj energiji zbog sopstvenog dobra.

Da bi ste došli do procvata i osećaja životne sreće, treba da stvorite prijatnu atmosferu u svom domu. Dostignuti osećaj svakodnevne sreće, koju može da pruži jedan dom, postiže se radom na njemu.Nekada, i najjeftinija dekoracija može da ulepša i osveži deo prostora ali pod uslovom da luksuzno izgleda.

Frekvenciju sreće u domu naučićemo da stvaramo…

 

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search