Skip to content

Podstanar koji sreću ubija

Često u domu koji ste stvorili, iznajmili, odabrali osećate stagnaciju, gomilu problema, blokada i ličnog nezadovoljstva, da li se zapitate gde problem leži? Ljudi uđu u kolotečinu svakodnevnog života i zaborave da  obrate pažnju na stanje njihovog doma, vrstu energije u njemu, reda ili nereda. Dom treba da bude mesto mira, odmora, sreće, zdravlja i ljubavi. Ako se ne osećate ispunjeno, zadovoljno i vitalno, treba da pogledate u kakvom je energetskom stanju vaš dom. Moguće je da ste dobili nevidljivog  podstanara čije je ime ,Negativna Energija’. Taj podstanar vašu sreću ubija. On može da bude u obliku prljavštine, nereda, zapuštenosti ili neke druge osobe.

Svaki dom reaguje na akcije korisnika, njihove emocije, raspoloženja i ponašanje.

Da bi dobili odgovor i proverili pretpostavku o prisustvu određene negativnosti, potrebno je da budete vrhunski dijagnostičari.

U svakoj vrsti dobre promene uvek treba krenuti od tačne dijagnostike!

Od analize sve kreće. Dobijen odgovor ukazuje na problem i sugeriše rešenje.  A analiza je sledeća…
Prvo pogledajte svoje telo, nakon njega, osetite svoju dušu. Ako patite, počinjete da starite, što će pokazati vaši oboreni kapci. Ako se osećate tužno, vaša koža ima neku vrstu osipa.  Ako jedete nezdravu hranu i ne bavite se rekreativno sportom, vaše raspoloženje svakodnevno varira.Kada izgled i čistoću svoga doma zapustite, vaše telo će da reaguje, od opstipacije do neuropatije. Ako puno brinete, celulitom ćete da se bavite.

Postoji i suprotna dijagnostika u domovima koji su bili puni života, ukućana, veselja a sada su pusta, tamna i zaboravljena. Takav dom veoma je  teško u život vratiti i sreću mu podariti.

Drugo, osetite miris svoga doma. Kakav je? Ako dom ima skrivenu buđ, vlagu i starinske stvari, imaće aromu smrdljivosti i energiju odbačenosti. Kada izađete na prvi sastanak sa osobom koja vam se sviđa i njen miris vas odbije, nikada više se nećete toj osobi približiti. Isto važi i za dom.  Izgledom dom treba da osvaja, mirisom da opija.

Dom sa dobrom energijom miriše lepo, dok negativan dom biće abrazivan za nos.

Svađe i rasprave unutar doma pokazatelji su da kuća nema čvrste granice da odbije svađalice. Kada je tvrđava slaba, odbrana je badava.

Nesanica ili noćne more stvaraju vama oronulost. Ako ste neutralisati ili ublažili moguća radiestezijska negativna štetna zračenja (postavka podne asure ispod kreveta), onda prisustvo podrstanara koji se zove ,Negatvina Energija’ očigledno je  u vašoj spavaćuoj sobi.

Kada se gospodin ,Negativna Energija’ pozicionira na ulaznim vratima,  ukućani će da se bore sa kreditnim ratama. Tada, ulazna vrata sredite, predhodnik estetski promenite, prostor osvetlite, mirisom odredite: da negativno izađe a dobro uđe. Negativnost u čistoti i lepom mirisu ne može da opstane.

Kada sedite u dnevnoj sobi i imate problema sa pozitivnim razmišljanjem, negativne misli vas okupiraju, tama se prikazuje, uho sluša ali ne čuje, oko vidi ali ne razaznaje…tada je vreme da ustanete, udahnete i u ruke metlu uhvatite.
Kada lošu energiju oko sebe udišete, preko pluća i krvotoka negativnošću svoj mozak ispunjavate.

U redu je vratiti se kući umoran, ali kada dom osobu čini umornim, to je veliki problem.

Ako krajičkom oka vidite tamne senke na  osvetljenim mestima onda se podstanar odomaćio. Tada spremite metafizički kofer u koji ste njegove energije pokupili i svojom namerom isti zatvorili. Podstanara iselite i preko praga ispratite.

Nakon toga, morate biti u stanju da svoj stres ostavite pred ulaznim vratima, možda čak i na travnjaku ispred zgrade (zato se otirač jednom u šest meseci kupuje nov jer on u sebe upija štošta), pre nego što pređete preko svog praga. Reagovanje i panika na male stvari kod kuće su znaci negativne energije u kući.

Svom domu prioritet dajte i negom ga održavajte. Kako možete očekivati da vas dom hrani i štiti ako ga ne održavate?  Kada počnete da osećate da pozitivna energija zauzima mesto negativnosti, osetićete efekte srećnog doma na vaš svakodnevni život.

Dom je tamo gde je srce srećno. Učinite da tako bude!

Copyright © Feng Shui tajne Sandra Drinčić
Svi tekstovi postavljeni na ovom web sajtu predstavljaju autorsko delo. Prilikom preuzimanja istih, u potpunosti i ili delimično, obavezni ste da naglasite ime autora(Sandra Drinčić) na početku vaše objave i vidljivo navođenje sajta www.fengshuitajne.com na kraju teksta.

Back To Top
Search