Skip to content

Knjiga "Tajne prociscenja prostora"

Ova knjiga se bavi svim vrstama energija oko nas, ali i u nama samima. Reč je o razumevanju postojeće energije u Vašem domu i Vaše interakcije sa energijama oko Vas. Čitanjem ove knjige, shvatićete da su Vaše mogućnosti za pročišćenje i prikupljanje energije u Vašem domu velike.

Naučićete puno tehničkih stvari, koje su mnogi iscelitelji primenjivali vekovima. Naučićete i kako možete da energiju u Vašem stanu poboljšate i ojačate, kako biste ugledali tračak nade i svetlosti u ovim vremenima promena i šarolikosti. Nemojte da verujete u tajne koje će Vam biti date, ali ih isprobajte i uverite se u njih.

Dom nekih ljudi je toliko individualno prepoznatljiv, poput otiska prstiju. Dom neke osobe se može „čitati“, kao da su to linije na njenim dlanovima, njen rukopis, ili horoskop. Svaka soba priča neku priču. Iz energetskog polja i pozicije predmeta u stanu možete pročitati prošli, pa čak i budući život, kao i prošle, sadašnje i buduće odnose nekih ljudi, a iz toga, najpre, možete videti kakvi su medjuljudski odnosi u tom domu. Možete im reći da li je njihovo sadašnje zdravstveno stanje u redu, i čega treba da se pripaze u budućnosti. Ono što je uzbudljivo je sledeće: možete ih upozoriti na eventualnu katastrofu u budućnosti, usled čega će se energetski protok i energetska mandala ovog doma izmeniti.

Pregledajte sadržaj knjige

Napomena:
Važno je napomenuti i da je ova knjiga namenjena samo onima koji žele da porade na energiji vlastitog doma. NIKAKO nemojte koristiti ovu knjigu kao priručnik za profesionalna čišćenja prostorija kod drugih ljudi, sve dok niste prošli intenzivnu dodatnu obuku. Energetsko polje u vlastitom domu možete ne samo pročistiti, uravnotežavati i obnavljati, već se i približiti temeljnim fizičkim problemima ukućana, a to nikako ne smete da radite na drugim nekretninama jer možete „ući“ u energetski problem iz kog ne možete izaći bez tudje pomoći.

Autor knjige: Sandra Drinčić – Dipl. medjunarodni Feng Shui & Space Clearing stručnjak i predavač.
Izdavač: Feng Shui Institut „Sandra Drinčić“.
Dizajn: Marina Stojadinović.
Obim: 234 strana.
Format: A5.
ISBN: 978-86-80386-00-3.
COBISS.SR-ID: 217487628.
Cena knjige: 1.200 dinara.

OVAJ PROIZVOD MOŽETE DA KUPITE I U POSLOVNOJ JEDINICI FENG SHUI INSTITUTA, KOJA SE NALAZI NA SLEDEĆOJ LOKACIJI: BEOGRAD (TERAZIJE 5).

Proizvod možete poručiti i putem broja telefona koji sledi: +381658373888.

Poručite online Vaš primerak knjige „Feng Shui tajne pročišćenja prostora“

Back To Top
Search